Stoicescu: Poola sattunud raketitabamusele tuleb reageerida jõuliselt

Kalev Stoicescu. Malle-Liisa Raigla

Kolmapäeva õhtul kohtus julgeolekuekspert ja kevadistel valimistel Eesti 200 kandideeriv Kalev Stoicescu Haapsalus huvilistega, kellega rääkis Ukraina sõjast ja Poolat tabanud raketist.

Ehkki Stoicescu oli haapsallastega valmis rääkima ka kohalikest muredest, huvitas kultuurimajja kogunenud inimesi siiski eelkõige sõda Ukrainas ja selle üleilmsed mõjud.

Stoicescu alustas oma esinemist eelmisel õhtul Poolat tabanud raketi teemal. Tema hinnangul ei tohi NATO Poola sattunud raketitabamusse suhtuda leebelt ega piirduda ainult hukkamõistva avaldusega koos ähvardusega, et kui midagi sellist veel juhtub, siis näete, mis teeme. „See on vale tee, sellest jääb väheks. See on väga pehme reaktsioon ja Venemaa võtab seda kui nõrkust,“ ütles Stoicescu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Uskmatu-Toomas
1 aasta tagasi

Kui jälgida Stoicescu väljaütlemisi viimaste aastate jooksul siis sobib ta täiesti sinna näitlejate,ajakirjanike ja igatmasti muude hiromantide hulka!
Kui põhiseadus keelab vaenu õhutamise siis niisuguste kohta põhiseadus ei laiene !

Lumegranaatidega Putini vastu
1 aasta tagasi

Eesti 200 sõjaõhutaja. Aga ka peaminister Kallas ütleb, et Eesti on sõjas. Järelikult pole midagi imestada, kui ühel päeval Tallinnat jt Eesti linnu Vene raketid tabavad, sest Reformierakond peab juba Venemaaga sõda…

Njah
1 aasta tagasi

Need lennukid võivad tulla nagunii, olenemata sellest, mida see kallas ütleb või mitte

anne
1 aasta tagasi

üks vihakõnepidaja jälle juures. Mina olen kõige targema ja kõik ülejäänud on lollid

Jaan K
1 aasta tagasi

See on ju see mees kes tahtis, et kohe läheks suuremaks sõjaks. Ise veel ekspert.
Kõik kes suu avavad on eksperdid.

Juku
1 aasta tagasi

Ukrainlaste rakett tabas Poolat. Nüüd Nato peaks kuulutama ukidele sõja, ukid alistukaid hetkega, Nato “vallutab” Ukraina koos donbassi ja krimmiga ning ongi rahu majad ja vankad omadega lõplikult pees.

Nimi (kohustuslik)
1 aasta tagasi
Reply to  Juku

Kuniks pole leitud rakettide numbreid, pole võimatu, et see nimelt venelaste poolt lastud on.

kalev
1 aasta tagasi

näita , näita oma eeskuju