Neli Haapsalu politseiniku said tunnustuse

Lääne Elu

info@le.ee

Haapsalu politsinikud Raido Laupa (vasakult), Andrei Taratuhin, Andrus Kleemann, kes sai Sisekaitseakadeemialt parima praktikajuhendaja tänukirja ja Sigrid Siht. Foto: PPA
Haapsalu politsinikud Raido Laupa (vasakult), Andrei Taratuhin, Andrus Kleemann, kes sai Sisekaitseakadeemialt parima praktikajuhendaja tänukirja ja Sigrid Siht. Foto: PPA

Homme, 12. novembril täitub 104 aastat Eesti politsei asutamisest. Politsei- ja piirivalveameti (PPA) aastapäeva puhul tunnustati täna Haapsalu jaoskonnas politseinikke.

„Mul on suur rõõm töötada selliste kolleegide kõrval, kelle peale saab alati kindel olla, kelle teadmised ja oskused ei vea alt ning kelle vankumatu tahe on hoida ja seista hea kogukonna turvalisuse eest,” ütles Haapsalu politseijaoskonna juht Andrei Taratuhin.

Lääne prefektuuri teenetemärgi sai Haapsalu politseijaoskonna piirkonnagrupi grupijuht Indrek Tohter, peadirektori tänukirja Haapsalu politseijaoskonna piirkonnapolitseinik Sigrid Siht, prefekti tänukirja Haapsalu politseijaoskonna uurija Raido Laupa ja Lääne prefektuuri aasta raudvara tiitli Haapsalu politseijaoskonna piirkonnavanem Vello Vichterpal.

„Neil heitlikel aegadel, kus üks kriis vahetub teisega, on ühiskondlik ootus politseile veel kõrgem kui tavaliselt. Ja samas on need keerulised ajad muutnud politsei niigi pingelise töö veelgi pinevamaks. Aga me oleme saanud hakkama ja ma usun, et oleme neist ootamatutest elu õppetundidest saanud kinnitust teadmisele, et oleme tugev ja ühtehoidev organisatsioon,” ütles Taratuhin.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ei taha libereid
1 aasta tagasi

Meie miilitsad võiks palju inimlikumad ja vähem agressiivsed olla! Maskita inimesi ahistada on patt, püüdke parem paarutavaid audisid ja bemme!

Para Grahv
1 aasta tagasi

Aga millal hakkab politsei trahvima massiliselt ilma tuledeta lendavaid jalgrattureid ? Vastus- mitte kunagi,sest neil on kuupalk,,,

Mida v...
1 aasta tagasi
Reply to  Para Grahv

Koguaeg peab trahvima kedagi. Leia endale elu inimene!

Tuvisitt
1 aasta tagasi

Mind jälle uhustati jah .

Kummaline
1 aasta tagasi

Miks kommentaarid peidus on?