Galerii: Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi tänas sportlasi

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 91

Fotod: Anett Kumm

Lihula gümnaasiumi söögisaal täitus reedel taas noorte spordilaste, nende vanemate ja sõpradega. Kohal olid ka Pärnu JK Vaprus juhid ja selle klubi tippjalgpallurid.

Juba 15. korda kutsus uhke peo kokku Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi, et teha möödunud jalgpalliaastast kokkuvõte ja tänada kogu oma jalgpalliperet. See on 28-aastase ajalooga tillukesele maaklubile üks erilisemaid üritusi.

Turniirid, võistlused, väljasõidud, perepäevad on samuti äärmiselt tähtsad. Kuid just tänuõhtu on see, kuhu tuleb kokku kogu meie jalgpallirahvas. Peoõhtu alguses loeti ette jalgpalli liidu presidendi Aivar Pohlaku tervituskiri. Katusorganisatsiooni juht tänas klubi aastakümnete pikkuse töö eest ja toonitas väikekohtade ja väikeklubide tähtsust ja olulisust kogu Eesti jalgpallile. Just Lõuna-Läänemaa JK on olnud selles osas väga heaks näiteks. Pikaajaline jalgpallitöö, 28 aastat treeninguid ja 24 aastat mängimist Eesti noorte meistrivõistlustel on selgelt tugev märk.

Kõiki peol olnud noori autasustas klubi meenetega. Viimase aasta jooksul treeninguid alustanud lapsed said suure motivatsioonimedali. Eesti noorte meistrivõistlustel mänginud U9 jalgpallureid autasustati klaasist karikatega. Kõiki teisi noori jalgpallureid aga spetsiaalse jalgpallurikujuga.

Lõuna-Läänemaa JK naiskonna mängijad, kellel seljataga edukas Rahvaliiga hooaeg said klubijuhilt tänukirjad. Tänukirju jagus ka klubi toetajatele ja koostööpartneritele.Üheks suurepäraseks näiteks on Pärnu JK Vaprus, kellega maaklubi teeb koostööd ligemale 20 aastat. Just see on klubi, kuhu
siirduvad mängijad siis, kui meie juures treeningud läbi saavad. Ja meie lastele tulidki külla just JK Vapruse tipud, meie oma klubist kasvanud jalgpallurid. Lapsed tänasid oma suuri eeskujusid Pärnu JK Vapruse hümniga: “Minu südames sa elad”.

See oli nii liigutav, et paljudel saalisviibijatel olid silmad märjad. Tänulikud olid ka Virgo Vallik, Reno Mark, Reilo Mark, Rocco Mõtt ja Robin Mõtt. Klubi tänas nii JK Vapruse klubi, kui ka tipppallureid panuse eest meie noorte arengusse.

Lisaks said preemiad ka meie parimad kergejõustiklased. Sest jalgpall ja kergejõustik on meie klubis käsikäes käinud juba seitse aastat.

Liigutavad olid tänusõnad lastevanematelt treeneritele. Lisaks veel peeti klubi poolt meeles meie tippjalgpallurite vanemaid.

Siis ootas peolisi kringli ja koogilaud. Kõik tundsid teineteisest rõõmu ja nautisid toredat jalgpalliõhtut.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments