Galerii: Läänemaa ühisgümnaasium pidas olümpiamänge

Malle-Liisa Raigla fotod

Täna pidasid Läänemaa ühisgümnaasiumi õpilased lossipargis olümpiamänge, kus võisteldi auto vedamises, rennipallis, käsikutega kaugushüppes, rehvitõstmises, telefonide täpsusviskes ja takistusraja läbimises.

Olümpiamängud algasid Läänemaa ühisgümnaasiumi õuelt, kus süüdati olümpiatuli. Seejärel suundusid võistlejad rongkäiguga koolist lossiparki. Kõik klassid esindasid olümpiamängudel väljamõeldud riiki, mida enne mängude algust ka väikese etteastega tutvustati.

Mängude avasõnad ütles Haapsalu linnapea Urmas Sukles, kes hakkas paberilt maha lugema: „Oo-oo-oo.” Suklesele segas vahele ühisgümnaasiumi direktor Ain Iro: „Need on olümpiarõngad, neid ei pea lugema.” Lisaks Suklesele ja Irole ütlesid avasõnad ka spordiliit Läänela peasekretär Ülle Lass ja Võlvi esindaja Elisabeth Sild.

Tänavu toimusid Läänemaa ühisgümnaasiumis olümpiamängud kolmandat korda. Mänge peetakse iga kolme aasta järel, viimati tehti seda 2019. aastal. Lisaks õpilaste võistkondadele olid võistlemas ka õpetajad.

Kooli olümpiamängud korraldasid õpilased Mia Rahel Kander, Elisabeth Bergmann ja Jasper Klippberg uurimistöö raamas. Nende sõnul on mängude eesmärk arendada klasside omavahelist meeskonnatööd, luua klassis ühtsustunnet ja aidata kümnendikel oma klassiga tutvuda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Kohalik
1 aasta tagasi

Kas härra sukles muidu kõndida ei oska,kui käed
peavad ilmtingimata taskus olema? 🤔