Läänemaa JK sai võõrsil magusa võidu Welco üle

Läänemaa jalgpalliklubi meeskonna laupäevase mängu algkoosseis. Foto Theimo Tülp

Laupäeval Annelinna kunstmurul peetud esiliiga B 28. vooru kohtumiselt naases Läänemaa JK 3-1 võidu ja kolme punktiga.

Tartu JK Welco ja Läänemaa olid varem omavahel kohtunud kuuel korral ja neist mängudest oli läänlastel ette näidata kaks viiki. Tugeva Tartu meeskonna vastu saavutati võit esimest korda.

Mäng ei alanud külalistele kõige paremini. Welco pani esimestest minutitest korraliku surve peale. Kuueteistkümnendal minutil läks kodumeeskond juhtima.

28. minutil suutis palli edukalt väravasse toimetada Läänemaa ründaja Mario Stern ja viigiseisul algas kõik algusest. 45. minutil oli resultatiivne Karmo Paju ja poolajale mindi eduseisus.

Läänemaa JK kolmanda värava autoriks oli 66. minutil Kristo Enn.

Võistkonna peatreener Theimo Tülp kommenteeris, et mängud tugevate liidrite vastu on võistkonnale alati suur väljakutse, milleks on vaja saada taktikaliselt ja vaimselt parim häälestus. „Olime tugevaks mänguks targalt valmis ja tarkus võitis,” ütles ta.

Koos viimase Tartu mänguga on Läänemaa JK pidanud viis kaotuseta mängu järjest, mistõttu jagus Tülbil meestele kiidusõnu. „Olen meeskonna panusega viimastesse mängudesse väga rahul ja loodan, et edulaine ei hakka meid uinutama,” ütles Tülp

Treeneri sõnul on aga hooaja tähtsaimad mängud on, tabeliseisu vaadates, alles ees. „Seetõttu ootame kõigil kodumängudel fänne ja toetajaid kindlasti tribüünidele, sest meeskond vajab just nüüd suurimat toetust”, sõnas peatreener.

Läänemaa JK esindusmeeskonna järgmine mäng on laupäeval, 17. septembril Haapsalu linnastaadionil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments