Haapsalu staadioni värav võib suletuks jääda

Tribüünid on muutunud noorte kogunemiskohaks, kus toole lõhutakse ka jalgu nende seljatugedele toetades. Foto: Malle-Liisa Raigla

Tribüünid on muutunud noorte kogunemiskohaks, kus toole lõhutakse ka jalgu nende seljatugedele toetades. Foto: Malle-Liisa Raigla

Staadionil vandaalitsemine on läinud nii kaugele, et Haapsalu spordibaasid on mõelnud staadioni peavärava sulgemisele.

„Tõsiselt kaalume staadioni kinni panemist,” ütles Haapsalu spordibaaside juht Sulev Vare. Ta täpsustas, et staadioni sulgemise otsust tehtud ei ole. Üks võimalus on, et tulevikus pääseb staadionile vaid läbi spordihoone, teine võimalus on ka, et rulapargile tehakse eraldi sissepääs peavärava kõrvale.

Nii kaugele on Haapsalu spordibaasid viinud see, et staadionil vandaalitsemine on muutunud igapäevaseks. Vare loetles, et viimasel ajal on vandaalid lammutanud aia kilbi, lõhkunud staadionil klaaspudeleid, loopinud laiali prügi, aga vedanud ka tribüünitoolid kaubamaja parklasse. Parklasse veetud tribüünid said Haapsalu spordibaasid tagasi tänu juhuslikule möödujale, kes arvas, et need võivad kuuluda spordibaasidele, ja andis sellest omanikele teada.

Ka jalgpallitreener Triin Vellemäe rääkis, et ei mäleta päeva, kus tribüünide ees poleks katki visatud klaaspudeli kilde, mis on jooksjatele ohtlikud. Samuti on palju prügi ka rulapargi ümbruses. Enne iga kodustaadionil toimuvat jalgpallivõistlust läheb Vellemäe neli tundi varem kohale ja korjab staadionilt mitu kotitäit prügi, et poleks võõrsilt mängima tulnute ees piinlik.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
37 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Abe
1 aasta tagasi

Meie mundrikandjad lösutavad autodes perset laiaks ja fööniga põõsas passides.

Vanaisa
1 aasta tagasi

Kas tõesti on raske panna paar kaamerat ja pätid kinni võtta ? Kuigi kahjuks on tihti tulemus Haapsa’u kohtus teada – kinni lähevad kinnivõtjad. Ja veel -Ekre poolt,kes lubas kohtunike seas selgitustööd teha,tulevikus häältada küll ei tasu -niisama jutupaunikud…

tuleb
1 aasta tagasi

ikka korrale kutsuda ja probleemiga tegeleda….politsei, lastekaitsespetsialistid, noorsootöötajad, rajaleidjad- siin on reaalne probleem noortega, proovige aidata.

Vahur Reede, saarlane
1 aasta tagasi

Nil novi sub sole Madis Kallas: Kuressaare staadion tuleb täies hiilguses – Arvamus – Saarte Hääl 12. nov 2011 Kena lubadus, rahvas ootas. Saigi valmis ja siis selgus… ..selgus, et värav on lukus ja inimesi sinna ei lasta! Kuressaare pakub olümpiavõitjatele ja maailmameistritele tasuta treeningvõimalusi – Maaleht 26. mai 2014 — Kuressaare abilinnapea Madis Kallase sõnul ongi järgmine samm tutvustada … Reklaami mõttes lubati Kuressaare staadionile olümpiavõitjad ja maailmameistrid! Linnapea: staadion olgu rahvale avatud – Saarte Hääl – Arhiiv 5. dets 2015 — Kuressaare linnapea Madis Kallas ei pea õigeks, et linna suuremad spordirajatised on avatud vaid nö pärissportlastele, ja… Loe rohkem »

Lihtsalt arvan,
1 aasta tagasi

et targem oleks tõesti see tekkinud huligaanitsejate kamp politseil pihtide vahele võtta, kui sulgeda staadion!

Urmet
1 aasta tagasi

Saksa jahituristid on ka muidu noorte venelaste maha laskmisest huvitatud..
1500 eur pea eest on nõus maksma Linnawiletsus kassasse
Ja sularahas,, 💕

Andres olen
1 aasta tagasi
Reply to  Urmet

Milleks sellist paska kirjutada? Ise itsitad sealpool, et äge nali?

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi
Reply to  Urmet

Selline “pull” läheb paragrahvi alla juba! Tegin igaks juhuks screenshoti.

Õpi natuke
1 aasta tagasi
Reply to  Urmet

Tita jutt.

hah
1 aasta tagasi

retsidivismi vältimiseks hea pakkuda kohest tööd vanglast vabanenud vägivallatsejatele, turvadeks sinna. lõuga ära ja korralikult poisikestele

Urmet
1 aasta tagasi

Haeska küla patrulli oleks siin tööd üheks õhtuks
Laetud salvesid tuleb seljakotiga kaasa võtta
hilisema transpordi ja äraveo tuleb ennem leida muidu lähevad haisema vandaalid

...
1 aasta tagasi
Reply to  Urmet

mis lollus

Jaan
1 aasta tagasi

Tundub, et Haapsalus enam politseid pole.

Lugeja
1 aasta tagasi
Reply to  Jaan

Igasuguste lukustamiste asemel tuleb tõesti politsei tööle panna. Korrapidajaid justkui polekski enam olemas. Varsti olemegi paras kaagilinn. Ükskõiksus saab kusagilt kõrgemalt alguse.

Uskmatu-Toomas
1 aasta tagasi

Jah tõsi ta on,et vene ajal anti pätile kumminuuti ja seda vaatamata vanusele – oli tõesti kole aeg !