Montessori mänguasjad ja mööbel Rume.ee e-poes – suur valik erinevas vanuses lastele

reklaamitoimetaja

reklaam@le.ee

Maria Montessori pedagoogika ei ole ammu enam Eestis tundmatu ning Montessori meetod, mis põhineb lapse enda loomulikul arengul ja teadmisjanul ning uudishimul, on leidnud üha rohkem järgijaid. Selleks, et laps saaks iseseisvalt tegutseda ja avastada, võiks olla tema tuba läbimõeldud ja turvaline. Selleks, et seda luua, tuleb appi Rume.ee e-pood, kus on suures valikus müügil Montessori vahendid ja montessori mööbel, mida igast kauplusest või e-poest ei leia.

Montessori meetodi puhul on oluliseks eesmärgiks ettevalmistatud keskkond, mis vastab lapse emotsionaalsetele, füüsilistele, psühholoogilistele, psüühilistele ja sotsiaalsetele vajadustele, mistõttu Montessori vahendid võiks valida lähtudes eelpool nimetatud vajadustest. Seega siinkohal on olulised nii beebi esimesed mänguasjad kui ka Montessori sisustus lastetuppa.

Rume e-poes on eraldi välja toodud Montessori kategooria, et lapsevanemal oleks lihtsam leida just oma lapsele sobivad montessori vahendid ja väikelapse tuppa sobiv montessori tool või montessori raamaturiiul.

Montessori mööbel

Rume.ee veebipoes on Montessori mööbel alates mänguköögist kuni lapse garderoobini. Montessori meetodi üheks eesmärgiks on anda lastele võimalus oma toas tegutseda iseseisvalt ja turvaliselt ning selleks peavad mööbel ja töövahendid olema sellises suuruses, milles lapsel on mugav ja lihtne neid kasutada. Enamik Montessori mööbliesemetest on reguleeritavad, mistõttu saavad need esiteks kasvada koos lapsega ning teiseks, saab näiteks Montessori puidust torntooli kasutada ka emme-issi abistamisel köögis. Laste kuubiktool sobib kasutamiseks juba siis, kui laps on alles poole aastane, sest tool toetab last nii istudes kui ka seistes ning edaspidi saab seda kuubiktooli kasutada ka laua või öökapina. Rume veebilehel on palju erinevaid mööbliesemeid, millele on juurde lisatud ka selgitused ja soovitused, mistõttu on väga lihtne leida just see õige mööbel oma lapsele.

Montessori vahendid

Mööblist vähem tähtsamad ei ole ka Montessori vahendid. Rume.ee veebilehel on suures valikus Montessori erievaid vahendeid ja mänge, mis on metoodikast inspireeritud. Montessori meetodi puhul on oluline arendada lapse loomingulisust ja iseseisvust, kuid silmas tuleks pidada, et kõiksugused vahendid võiksid olla lapse jaoks lihtsad ja kindlasti turvalised. Väga populaarsed on kvalitseetsest puidust mänguasjad – näiteks erinevad pusled, mis arendavad lapse motoorikat ja meeli. Samuti meeldivad lastele erinevad puidust mängutornid, millega on lõbus mängida, kuid mis on ka vahvaks sisekujunduselemendiks lapse toas. Üle kahe-aastastele lastele meeldib väga tegutseda ka mänguköögis, mis on samuti hea viis lapsel iseseisvust harjutada ja oma köögis toimetada.

Rume.ee veebipoest leiad kõik eelpool nimetatud Montessorist inspireeritud vahendid ja seal on olemas ka Montessori mööbel. Lisaks on Rume koondanud oma e-poodi veel palju vahvaid lastetooteid, mis on kõik leitavad Rume.ee veebilehelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments