Läänemaa JK esindusmeeskond teenis mängust FA Tartu Kaleviga raske viigipunkti

Fotod: Mihkel Naukas

Laupäeval, 9. aprillil peeti Uuemõisa jalgpallihallis Esiliiga B 6. vooru kohtumine, kus vastamisi läksid Läänemaa JK ja FA Tartu Kalev. Viimase puhul on tegemist liiga uustulnukaga. Omavahel oldi kohtutud vaid ühes taliturniiri mängus.

Mängu avatseremoonial tunnustati Läänemaa mängijat Morten Saart, kel eelmine kodumäng oli sajaviiekümnes ja Martin Salfi, kes tuli laupäeval klubi särgis platsile juba kahesajandat korda.

Juba mängu 13. minutil määrati läänlaste väravavaht Ralf Luksile,väravavahi alast väljas, käega mängu eest punane kaart. See muutis avapoolaja alguse koduklubi jaoks dramaatiliseks. Väravavahi positsiooni võttis üle duubelmeeskonna puurilukk Karl Värva.

Kuigi alates sellest hetkest mängiti vähemuses, ei õnnestunud vastasel seda nähtavalt enda kasuks pöörata ja poolajale suunduti väravateta.

85. minutil õnnestus vastastel väravani jõuda ja mängu juhtima asuda. Selline asjade käik pani läänlased publiku ergutamisel veelgi enam pingutama ning kahe minuti pärast viigistati Karmo Einmanni toel. Viimane rebis emotsioondide möllus mängusärgi seljast ning teenis selle eest kollase kaardi.

90+3 üleajal suutsid tartlased oma teise värava lüüa. Taaskord võtsid Läänemaa JK mängijad end kokku ning kaks minutit hiljem oli tablool 2:2 viik. Läänemaa teise värava lükkas Premium liigas 95 korda platsil käinud, kogenud väravavahi Richard Alandi selja taha hiidlasest kaitsja Silvester Ilumets.

„Meil oli kodutöö vastase osas väga hästi tehtud. Olime valmis ja tahtmist täis kolme punkti võtma, kuid saatuslikud vead panid mänguplaani muutma,” nentis võistkonna peatreener Theimo Tülp.

Saadud punkt tõstis meeskonna tabelis koha võrra kuuendaks. Võistkonna 7. vooru kohtumine Tabasaluga peetakse neljapäeval, 14. aprillil kell 18 Uuemõisas.

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments