Läänemaa parimad rahvastepalli mängijad käivad Haapsalu algkoolis ja Ridala põhikoolis

Lääne Elu

info@le.ee

Ridala kooli võistkond. Foto: Kadri Kaljuvere
Ridala kooli võistkond. Foto: Kadri Kaljuvere

Läänemaa kooispordi liidu meistrivõistlused 4.-5. klasside rahvastepallis võitis poiste arvestuses Haapsalu linna algkooli võistkond ja tüdrukute arvestuses Ridala põhikooli võistkond.

Muljed võistlusest õpetajatelt väga positiivsed. Üle pika aja oli palju koole koos võistlemas. Algselt oli registreerinud 10 poiste ja 8 tüdrukute võistkonda. Kahjuks Noarootsi ja Martna jäid võistlustele tulemata. Osales kokku 8 poiste ja 7 tüdrukute võistkonda.

Mängud peeti nii poistel kui tüdrukutel 2 alagrupis, millest edasi pääses kaks enim punkte saanud võistkonda. Edasi toimusid poolfinaalid ja finaal.

Poistest oli tugevas ülekaalus Haapsalu linna algkooli 1. võistkond, kes võitis nii alagrupi kui ka kõik kohamängud. Finaalis oldi parem teise alagrupi võitjast Oru koolist (õp. Renno Silde). Kolmandaks tuli Ridala põhikool (õp.Pille Raudsepp).

Haapsalu algkooli 1. võistkonnas mängisid: Andri Rüü, Targo Prikmann, Mattias Andero Villand, Rasmus Villers, Timur Andrejev, Mihkel Tameri, Kristo Kaus, Noah Elnoamy. Õpetaja Bert Rotberg.

Tüdrukutel võitis esimese alagrupi Haapsalu linna algkooli 1. võistkond, kes alagrupi mängudes alistas Ridala tüdrukute võistkonna kindlalt 2:0. Poolfinaalides suutsid mõlemad tüdrukute võistkonnad olla vastastest paremad ja nii kohtuti uuesti finaalis esikohta otsustavas heitluses.

Finaal oli põnev: esimese geimi võitis Ridala, teise Haapsalu algkool. Otsustas kolmas, mille suutsid endale võita Ridala tüdrukud. Võitis Ridala põhikool, teine Haapsalu algkooli 1. võistkond (õp. Kadri Kaljuvere), kolmas Uuemõisa algkool (õp.Kaja Ladva).

Ridala tüdrukute võistkond: Loore Erit, Eliise Mari Toomemägi, Marie Pilvistu, Lisete Kliss, Kertu Lemvald, Mia Amanda Päevakene, Hannah Marie Walcch. Õpetaja Pille Raudsepp.

Rahvastepalli võistlused toimusid Wiedemanni spordihoones. Võistluste kaks paremat tüdrukute ja poiste võistkonda pääsesid edasi vabariigi finaalvõistlusele.

Kadri Kaljuvere

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments