Tänasest leevenevad koroonapiirangud

Elen Freivald

elen@le.ee

Haapsalu kultuurikeskuse direktod Gülnar Murumägi ja kõik teised kultuurikeskuse külalistega kokku puutuvad töötajad kannavad visiiri või maski. Foto: Vendo Jugapuu

Haapsalu kultuurikeskuse direktod Gülnar Murumägi on õnnelik, et enam passi kontrollima ei pea. Foto: Vendo Jugapuu

Läänemaa söögi- ja meelelahutuskohtade omanikud on koroonapiirangute leevenemise üle rõõmsad, kuid on ka seda meelt, et suured rahvahulgad neid kohe külastama ei tõtta.

Eile andis peaminister Kaja Kallas teada, et teisipäevast kaob Covid-tõendi esitamise nõue ning söögi- ja meelelahutuskohad võivad olla avatud kauem kui kell 23. Maskikohustus jääb endiselt kehtima.

„Väga tore uudis. Nüüd on kõik sündmused kõigile avatud ja pole enam mingit piiramist,” ütles Haapsalu kultuurikeskuse direktor Gülnar Murumägi esmaspäeval Lääne Elule. Murumägi nentis, et alles hiljuti oli kultuurikeskuses Märt Avandi püstjalakomöödiat „40” vaatamas täissaal, külastajate koroonapasse kontrollis kolm inimest. Piirangute kaotamisega muutub töö korraldamine lihtsamaks. „Külastajatel olid mitmesugused tõendid ja kui pass vajas uuendamist, tegime seda seal kohapeal,” ütles Murumägi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Siiri
2 aastat tagasi

Väga tore, aga maskiga näitusele või kohvikusse minna- ei aitäh.