Palivere SK jõudis rahvaliigas play-offi, Lõuna-Läänemaa JK on sinna teel

Lõuna-Läänemaa JK naiskond ennem 4:1 võitu Pärnu JK Vapruse üle. Foto: erakogu
Lõuna-Läänemaa JK naiskond ennem 4:1 võitu Pärnu JK Vapruse üle. Foto: erakogu

Kaks Läänemaa jalgpallivõistkonda, kes osalevad Eesti saaljalgpalli rahvaliigas, näitavad mõlemad head mängu.

Palivere spordiklubi meeskond on juba võitnud E-alagrupi. Suure vundamendi ladusid nad alagrupi võidule, 10:0 võiduga Märjamaa Kompanii üle. Selles kohtumises skoorisid Palivere poolelt Kristo Linder, Rivo Reinsalu, Vadim Konov kõik kahe väravaga. Lisaks olid täpsed veel Keiro Nurme, Reno Mihkelson ja Rener Uibopuu. Üks oli vastaste omavärav.

Kokku teenisid Palivere jalgpallurid kaks võitu ja kaks viiki, mis asetas nad kaheksa punktiga alagrupi võitjaks. „Alagrupp on meil võidetud, see viib otse play-offi. Järgmiseks loositakse meile vastane alagruppides teise koha saanud meeskondadest. Meil on sellel hooajal tugev võistkond ja kõik on võimalik,“ ütles võistkonna eestvedaja ja kapten Rivo Reinsalu.

Varasemalt on Palivere SK korra jõudnud esimesse play-offi. Seda aastal 2017/2018, siis kaotati võõrsil 5:8 Tartu Vanglale.

Naiskondadest teeb suurepärast turniiri Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi. Rahvaliiga II alagrupis on saadud kolm võitu ja kaks kaotust. Kaotused on tulnud kahes mängus tabeliliidri Põhja-Tallinna JK Volta vastu. Võidetud on EBS naiskonda ja kahel korral Pärnu JK Vaprus naiskonda. Viimati alistati laupäeval võõrsil just suvepealinna naisi. Audrus peetud kohtumises lõid lõunaläänlannad neli väravat, pärnakate ühe vastu.

Anna Luuk suutis hakkama saada hat-trickiga, Marjana Kuldsaar lisas ühe. „Vaprus oli väga tugev. Mäng oli hoopis tempokam, kui meie esimene omavaheline kohtumine. Kuid olime kõik väga tublid ja saime olulise võidu tabelisse,“ ütles naiskonna üks eestvedajaid Kristel Ojaste.

Lõuna-Läänemaa JK on kogunud üheksa punkti ja hoiab kindlalt play-off kohast kinni. Naistel on süsteem selline, et alagrupi võitja pääseb kohe poolfinaali. Gruppide teised ja kolmandad peavad aga omavahelise veerandfinaali.

Järgmise mängu peab Lõuna-Läänemaa JK Keila jalgpalliklubi vastu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments