Läänlased treenivad kõrgseltskonna mängudeks

Virgo Vallik on vapper jalgpallur. Ka väike vigastus ajab noore jalgpalluri suu muigele. Foto: Mauri Levandi/Soccernet.ee
Virgo Vallik on vapper jalgpallur. Ka väike vigastus ajab noore jalgpalluri suu muigele. Foto: Mauri Levandi/Soccernet.ee

Peatselt on algamas järjekordne Premium Liiga hooaeg. Meeste kõrgseltskonnas alustavad oma hooaega ka neli läänlast.

Kõik neli Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi kasvandikku teevad seda Pärnu JK Vaprus meeskonnas. Praegu osaletakse Taliturniiril, kus igal nädalavahetusel peetakse kontrollkohtumisi. Hooaega alustatakse 1. märtsil, kui liiga avakohtumises võetakse kodus vastu Paide linnameeskond.

Selle nädala kontrollkohtumises mängisid Pärnu JK Vapruse jalgpallurid jalgpalli liidu sisehallis Tartu JK Tammeka meeskonnaga. Varem olid pärnakad kohtunud vastavalt Paide Linnameeskonna ja FC Kuressaarega.

Just Vaprus ja Tammeka olid eelmisel Premium Liiga hooajal tabelinaabrid. Ja nii nagu sellisele paiknemisele kohane, peeti ka väga pingeline treeningkohtumine. Lõunaläänlastest käisid väljakul meie nelikust kolm. Virgo Vallik alustas algkoosseisus, pingilt sekkusid Reno Mark ja Robin Mõtt. Nelikust kogenuim, 59 Premium Liiga mängu kogemusega Rocco Mõtt täidab praegu kaitseväekohustust. Rocco noorem vend, 17-aastane Robin Mõtt sai juba kolmanda mängu Premium Liiga klubi vastu. Noore mängumehe nimi on kõrgseltskonnas veel nii uus, et algselt oli tema asemel mänguprotokolli märgitud vanema venna nimi ja vennad ajas segamini ka Soccernet.ee kommentaator Kristjan Jaak Kangur. Kuid just nii see kõik algab. Loodetavasti on juba sellel hooajal Robin Mõtt väljakul ka Premium Liiga mängudes. Näituseks Rocco Mõtt, tegi oma kõrgliigadebüüdi juba 16-aastaselt.

Mängu esimese poolaja alguses domineeris Vaprus, lõpus aga Tammeka. Tammekal õnnestus ka Vapruse kaitsjate omaväravast juhtima minna. Vapruse paremate võimaluste eest hoolitses just Virgo Vallik. Tema aktiivus ja kiirus olid silmnähtavad. Üks löök tabas ka vastaste värava põiklatti. Tema takistamisel pidid Tammeka kaitsjad mängima veapiiril. Just väike vigastus oli see, mis Valliku teisel poolajal pingile istutas. Reno Mark mängis paremkaitses korralikult ja sai oma tööga taas eeskujulikult hakkama.

JK Vaprus treenib muide kaks nädalat Uuemõisa jalgpallihallis. Meeskond on siinsete tingimustega väga rahul.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
komissar paio
2 aastat tagasi

Katrin , too padruneid juurde …….

paimullin
2 aastat tagasi
Reply to  komissar paio

Oota natuke , varsti tuleb …….