Uuemõisa jalgpallihall võõrustas tugevatasemelist noorteturniiri

Läänemaa jalgpalliklubi 2010. aastal sündinud poisid FootballPlaneti turniiril Uuemõisa sisehallis. Foto: Mariliis Olenko
Läänemaa jalgpalliklubi 2010. aastal sündinud poisid FootballPlaneti turniiril Uuemõisa sisehallis. Foto: Mariliis Olenko

Samal ajal kui läinud laupäeval Haapsalu vanalinnas Vene laata peeti, võistlesid noored jalgpallurid Uuemõisa sisehallis, kelle hulgas olid ka külalised Vologdast Venemaalt.

Tallinnas tegutsev Football Planet eesotsas Nikita Martõnoviga, tõi Haapsalu uhiuude halli selle esimese noorteturniiri.

Võistlemas olid 2010. ja 2008. sünniaastaga poisid. Turniiril osalesid FK Olimp Vologda, FCI Levadia, Football Planet, FC Tallinn, JK Järve ja Läänemaa JK. Viimase 2010.poisid olid turniiril mängupraktikat hankimas treener Bert Rotbergi juhendamisel. Läänemaa noortetreener ütles turniirikogemust kommentaarides, et poisid sai hea võimaluse näha, milline on nende vanuses poiste tipptase.

Mõlemas vanuseklassis võitsid Vologda noormängijad, kes turniiril ülitugevat  taset näitasid.

Pikka aega Levadias treenerina tegutsenud ja aastaid oma noormängijatega Haapsalus laagreid pidanud Nikita Martõnov jäi nii turniiri kui Uuemõisa sisehalliga väga rahule.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments