Valitsus kaotab kella 23-se piirangu 2. jaanuari hommikuni

BNS

Riigihalduse minister Jaak Aab lubas, et aastavahetusel ajalised piirangud ei kehti.

Peaministri ülesannetes riigihalduse minister Jaak Aab märkis neljapäeval valitsuse pressikonverentsil, et valitsus kaotab erandina 31. jaanuaril kella 23-se piirangu kuni 2. jaanuari varahommikuni.

„Nii terviseamet kui ka teadusnõukoda on soovitanud piiranguid mitte leevendada, aga ühe erandi me täna tegime,” märkis Aab.

„31. detsembri õhtust kuni 2. jaanuari hommikuni ei kehti kella 23 piirang ning sel perioodil võib ka pärast kella 23 avalikes asutustes viibida,” kinntias Aab.

Aab tõdes, et nakkuskordaja on Eestis ühe kandis ja nakatumiste levik on peatunud, kuid näha on ka kõrge vaktsineerimishõlmatusega riikides, et levik läheb ülesmäge.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Stalin
2 aastat tagasi

Korraldus Reformierakonna kontorist: COVID-i levik peatada vana-aasta õhtust kl 23 kuni 2. jaanuari hommikul kl. 6.ni. Kaja Kallas.

Ats
2 aastat tagasi

Arukas otsus,kiidan heaks! Seda iga lapski teab,et purjus või pohmas viirus ei viitsi levida 😅

sip
2 aastat tagasi

küll on hea ,et isandad armulised vahepeal on

Loogika
2 aastat tagasi

Riik käseb ja koroona taandub! Ja siis kui riik jälle lubab, tuleb koroona kohe krapsti tagasi!
Küsimus: miks ei võiks need kõikvõimsad ametnikud selle koroona-tegelase jädavalt minema peletada? Võiks mingi tähtsa korralduse teha vms. mis koroona kohe ära hirmutaks! Miks selle asemel oma inimesi peedistada?