Bolti tõukerattad lõpetavad tänasest hooaja 

Esmaspäeval olid Bolti tõukerattad veel Haapsalu peatänaval reas sõitjaid ootamas. Foto: Elen Freivald
Bolti tõukerattad. Foto: Elen Freivald

Seoses üha külmema ilma ja libedamate teeoludega lõpetavad Bolti tõukerattad tänasest hooaja. Tõukerattad tulevad tänavatele tagasi kevadel, kui ilm on taas sõitmiseks sobiv.

Bolti tõukerataste spetsialist Aleksandr Lilišentsev märkis, et sel hooajal on tõukerataste laenutus olnud edukas. „Alustasime teenuse pakkumist koguni kaheksas uues Eesti linnas ja kohalike tagasiside uuele teenusele on olnud positiivne. Sel aastal tutvustasime Tallinnas ja Kuressaares elavatele inimestele uut tõukerattamudelit Bolt 4, mis on juba kasutusel ka teistes suuremates Euroopa linnades,” ütles Lilišentsev.

Lilišentsev lisas, et kuigi Bolti tõukeratastega saab sõita ka külma ja lumise ilmaga, on ettevõttele esmatähtis tagada sõitjate turvalisus. “Jäised ja libedad teeolud ning piiratud nähtavus tähendab, et võib juhtuda ka rohkem õnnetusi. Seetõttu otsustasime hooaja praeguseks lõpetada ning julgustame sõitjaid kasutama teisi säästva linnatranspordi vahendeid, näiteks Bolti sõiduteenust,” ütles Lilišentsev.

Tõukerataste hooaeg numbrites: 

  • Kogu hooaja vältel sõideti Eestis tõukeratastega ligi 5 miljonit kilomeetrit.
  • Kõige pikem sõit, mis Bolti tõukerattaga sel hooajal tehti, oli 42.5 kilomeetrit.
  • Tõukerataste kõige innukam kasutaja tegi kokku 771 sõitu ja läbis 4831 kilomeetrit.
  • Bolt korraldas hooaja jooksul 5 ohutusüritust, kus tutvustati ohutut liiklemist ja turvavarustust.
Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments