Järgmisel aastal on Haapsalus mitu teeremonti

Ka järgmisel aastal on Haapsalus mitu teeremonti. Foto: Malle-Liisa Raigla

Tänavu alanud Posti tänava ja Kiltsi tee remondid valmivad järgmisel aatal.

Kiltsi teel on vaja panna sõiduteele teine asfaldikiht, asfalteerida kõnniteed, joonistada märgistus ja paigaldada liiklusmärgid. Kiltsi tee on valmis tuleva aasta mais. „Kui asfalditehased aprillis jälle tööle hakkavad, läheb see kiiresti,” ütles Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu.

Mäesalu sõnul on linn ette valmistamas ka Tamme tänava remondi hanget. See on plaanis välja kuulutada talvel, et jõuda kevadel lepinguni ja hakata suvel ehitama.

Linnal on tuleval aastal plaanis remontida Lihula maantee linnapiirist umbes suure trummini. Selle ehitamiseks tuleb taotlus transpordiametile esitada detsembri jooksul, raha saamine selgub kevadel. Remont algab, kui linn saab rahastuse.

Mäesalu sõnul tahab linn lõpuni remontida Metsa tänava, kuid ka sellele ei ole veel riigilt lisatuge leitud. „Kõik sõltub rahastusest,” ütles Mäesalu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Seda
2 aastat tagasi

on küll hea kuulda!

Urmas
2 aastat tagasi

Saate oma tänavad.

Mart
2 aastat tagasi

Aga mis saab Mulla tänavast?

Helge tulevik
2 aastat tagasi
Reply to  Mart

Jääb ootama uut linnapead. Enne ei saa midagi.

Asunik
2 aastat tagasi

Kas ei võiks eelmistest käkkidest õppida ja pingutada, et Tamme tn remont algaks kevadel, mitte suvel (mil on oht jälle jääda sügiskülmaga ajahätta)??

kodanik
2 aastat tagasi
Reply to  Asunik

keegi ei õpi siin linnas millestki.

lihtsalt
2 aastat tagasi

keegi ei viitsi tegeleda ja süveneda…….

klounaad
2 aastat tagasi

Miks ei saanuks Metsa tänavat korraga tehtud? Praegune remontimata osa on ju hullus seisus. Teeme ühe jupi ära ja siis paneme raha kusagile muule jupile? Nii on huvitavam?

Vanamees teisest
2 aastat tagasi
Reply to  klounaad

Haapsalus on tava mitte ühtegi tänavat algusest lõpuni korralikult remontida. Käib üks jupitamine. Metsa tänava remontimata kõnniteed on kui kuumaastik ja aina hullemaks läheb. Tamme tänaval võrdub jalgsi liiklemine tahtmatu enesetapu katsega.

Vedur
2 aastat tagasi

Aga Raudtee tänav ?

KodanikS
2 aastat tagasi
Reply to  Vedur

Aga Kalda tänav? Varsti vajaks pesumaja esine Niine tänav ka uuendust.

En.
2 aastat tagasi
Reply to  Vedur

Raudtee tänavast saab Õpetaja, Staadioni, Mulla või Jaama t. kaudu mööda nihverdada. Praegune pinnakate rahustab seal niigi hõredat liiklust. Aga Metsa tänav on üks kahest-kolmest vanalinna Eluteest, jalakäijate jaoks käidavam kui Kalda tänav. Tänaseks korda tehtud Metsa tänava hea mulje tühistab tee algusosa kuumaastik (vähemalt Tallinna mnt.-lt vanalinna kulgeja jaoks).