Nõva postipunkt läheb kuuks ajaks kinni

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Nõva kool on hädas haridusministeeriumi tehtud ettekirjutuste täitmisega, kuigi tähtaegu on korduvalt pikendatud. Foto: Malle-Liisa Raigla
Nõva postipunkt on kuu aega suletud. Foto: Malle-Liisa Raigla

Nõva postipunkt paneb uksed kinni kõige magusamal ajal – enne jõulupühi ja aastavahetust, 30. novembrist 31. detsembrini.

„Selline see olukord on jah,” nentis Nõva osavallavanem Aivi Heinleht.

Nõva postipunkti peab kohalik raamatukogu, raamatukoguhoidja Irmeli Alt suvel ei puhanud ja võtab nüüd puhkuse välja. „Peaks leidma asendaja, aga kõrvaline koht, pole lihtne leida,” ütles Heinleht.

Lähimad postkontorid asuvad Haapsalus ja Keilas, lähim pakiautomaat Taeblas. „Taebla on 50 kilomeetri asemel 44 kilomeetri kaugusel,” ütles Heinleht. Taeblaski asub DPD, mitte Eesti Posti pakiautomaat.

Alt ütles, et jõulukaarte postipunkt nagunii ei müü. „Meil on ümbrikud, margid ja pakid, aga selleks saab kirjakandja koju kutsuda,” ütles Alt.

4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
oeh
1 aasta tagasi

Selle asemel et puhata, võiks raamatukogutädike end kokku võtta ja oma ruumid ära koristada, Häbi lausa sinna segaduse sisse minna, enam ei tahagi. Nüüd kuuldavasti veel koolilt klassegi juurde võtnud, et ei mahu ära. Osavallavanem voltigu jaladd kõhu alt välja ja hakaku lõpuks tööle, seda kui keeruline kõik on ja midagi ei saa, oleme juba 4 aastat kuulnud.

Kohustuslik
1 aasta tagasi

See postipunkt on ju pidevalt kinni,kui palju ühel inimesel puhkust saada on???Pange see putka siis juba lõplikult kinni,nagunii on alati suletud kui mul mõni pakk peaks tulema.Raamatukogu ei ole ju kellelegi vaja,võibolla mõni pensionär käib midagi laenutamas.

Äärmiselt
1 aasta tagasi
Reply to  Kohustuslik

kahju, et ka uus volikogu hakkab jamadega Nõval. Koolisaaga pole ju veel lahendust saanud.

kohustuslik
1 aasta tagasi
Reply to  Kohustuslik

Kus ja kuidas on asendajat otsitud?Pole kuulnudki.Äkki osavallavanem läheb ise asendama,saaks ka midagi asjalikku teha lõpuks.Muidu ei tea keegi et,ta olemaski on.Ja see raamatupunkt-postikogu on rohkem aega kinni kui lahti.Viimati oli 24 oktoober kuni 3 november suletud,lisaks 4,5,6 november kus nagunii kinni.