0

Lehis kuulus suveolümpiamängude parimasse naiskonda

Lääne Elu

info@le.ee

Maailma olümpiakomiteede ühendus valis Eesti epeenaiskonna Tokyo suveolümpiamängude parimaks naiskonnaks. Foto: kuvatõmmis
Maailma olümpiakomiteede ühendus valis Eesti epeenaiskonna Tokyo suveolümpiamängude
parimaks naiskonnaks. Foto: kuvatõmmis

Maailma olümpiakomiteede ühendus (ANOC) valis Eesti epeenaiskonna (Katrina Lehis, Julia Beljajeva, Erika Kirpu, Irina Embrich) Tokyo suveolümpiamängude parimaks naiskonnaks, mille liikmed võistlesid ka individuaalturniiril. Auhind pälviti „erakordse võistkonnavaimu näitamise eest“.

Naiskonna koosseisus Tokyos kuldmedali ning individuaalturniiril pronksmedali võitnud Katrina Lehise sõnul on auhind tunnustus epeenaiskonna tehtud tööle, vahendas vehklemisliit. „Kui saime korraldajatelt teada, et oleme selle auhinna võitnud, olime väga üllatunud ja meelitatud. Väga tore, et meie saavutust hinnati, sest Tokyo OMil olid kõik naiskonnad väga tugevad ja võimelised võitma,“ sõnas Lehis.

EOK president Urmas Sõõrumaa sõnul on selline auhind väga suur tunnustus Eesti vehklemisnaiskonnale ning kogu Eesti spordile. „See näitab, et sõltumata meie väiksusest oleme võimelised tegema maailmas suuri tegusid,“ ütles Sõõrumaa.

ANOC on taolisi auhindu jaganud aastast 2014.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz