Lehis kuulus suveolümpiamängude parimasse naiskonda

Lääne Elu

info@le.ee

Maailma olümpiakomiteede ühendus valis Eesti epeenaiskonna Tokyo suveolümpiamängude parimaks naiskonnaks. Foto: kuvatõmmis
Maailma olümpiakomiteede ühendus valis Eesti epeenaiskonna Tokyo suveolümpiamängude
parimaks naiskonnaks. Foto: kuvatõmmis

Maailma olümpiakomiteede ühendus (ANOC) valis Eesti epeenaiskonna (Katrina Lehis, Julia Beljajeva, Erika Kirpu, Irina Embrich) Tokyo suveolümpiamängude parimaks naiskonnaks, mille liikmed võistlesid ka individuaalturniiril. Auhind pälviti „erakordse võistkonnavaimu näitamise eest“.

Naiskonna koosseisus Tokyos kuldmedali ning individuaalturniiril pronksmedali võitnud Katrina Lehise sõnul on auhind tunnustus epeenaiskonna tehtud tööle, vahendas vehklemisliit. „Kui saime korraldajatelt teada, et oleme selle auhinna võitnud, olime väga üllatunud ja meelitatud. Väga tore, et meie saavutust hinnati, sest Tokyo OMil olid kõik naiskonnad väga tugevad ja võimelised võitma,“ sõnas Lehis.

EOK president Urmas Sõõrumaa sõnul on selline auhind väga suur tunnustus Eesti vehklemisnaiskonnale ning kogu Eesti spordile. „See näitab, et sõltumata meie väiksusest oleme võimelised tegema maailmas suuri tegusid,“ ütles Sõõrumaa.

ANOC on taolisi auhindu jaganud aastast 2014.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments