Lihulas toimus laste jalgpalli sügisturniir

Turniiril osalenud noored. Foto: Geithi Rammul

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi pidas taaskord laste sügisturniiri, kus omavahel võtsid mõõtu viis meeskonda.

Võistlustules oli kaks Pärnu jalgpalliklubi ja kolm  Lõuna-Läänemaa klubi meeskonda. Keerulisel koroonaajal jäid mitmed noorteklubid tulemata.

Väikestele pallivõluritele oli sügis kinkinud suurepärase ilma. Ja 50 last, kes Lihula gümnaasiumi staadionil lustis, said kõik kaasaelamist tunda kas oma emalt, isalt, vanaemalt, vanaisalt, õel-vennalt, onult-tädilt.

Just sellised asjad on kõige tähtsamad. See, kes võidab, või kaotab ei oma nii suurt tähtsust. Tähtis on see, et jalgpallipäevale tullakse kogu perega. Meie lapsevanemad on suurepärased ja aitavad meie jalgpalliteel lapsi igal sammul. Lisaks vanemate abile aitasid turniiri läbi viia meie oma klubi kasvandikud Paul Lomp ja Timmo Kaasik, kes kohtunikena õigust mõistsid.

Turniir oli väga huvitav. Kõik võistkonnad lõid väravaid. Kõik võistkonnad teenisid turniiritabelisse punkte.

Selge näide, et tegemist oli võrdsete võistkondadega on see, et lõpuks neljandaks jäänud Lõuna-Läänemaa JK Kollane võistkond alistas võitjad, Pärnu JK Sinise võistkonna. Oli palju viike, nappe võite ja see kõik oli nii ilus, kuidas väikesed lapsed sportisid.

Kuna aga tabelit ikka ka peeti, siis kümne mängu lõpuks näitas see, et võit läks Pärnu JK Sinisele meeskonnale. Teiseks tuli sama arvu punktide juures Pärnu JK Kollane. Kolmandaks mängis end Lõuna-Läänemaa JK Värviline. Sama arvu punktide juurs sai neljanda koha Lõüuna-Läänemaa JK Kollane. Viiendaks tuli Lõuna-Läänemaa JK Oranž.

Lisaks turniirile mängisid sõpruskohtumise sellel sügisel Lihulasse jalgpallitreeningule tulnud pisikesed pallivõlurid.

Nii neile, kui kõikidele teistele tublidele lastele olid auhinnaks medalid, maiustused. Lisaks ootas kõiki lapsi soe lõunasöök .Medalite ja karikatega kattis auhinnalaua Kvaliteetaken OÜ. Laste suud sai magusaks Lihula Tarbijate Ühistu COOP abiga.

Lõuna-Läänemaa JK eest mängisid kodusel turniiril Henri Mänd, Rasmus Rand, Oliver Türner, Mattias Idvani, Romel-Rio Kesküla, Romet Tšorni, Carolyn Rand, Remo Tomingas, Vesse Alanurm, Ardon Alesmaa, Kairon Omar Ploomipuu, Kert Kukk, Ats Laos, Marleen Takk, Marleen Lend, Kristjan Kolõtšev, Jürgen Vald, Andreas Rebane, Uku Tamme, Karla Pikkmets, Keron Kamarik.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments