Ulrika Tülp lõi naiste meistriliigas värava

Ulrika Tülp. Foto: erakogu
Ulrika Tülp. Foto: erakogu

Meie Läänemaa kaks naisjalgpallurit, kes mängivad Eesti naiste meistriliigas, jõudsid nädalavahetusel uue tähiseni.

Saku Sporting, kus mängib Taeblast pärit Haapsalu linna algkooli kehalise kasvatuse õpetaja Ulrika Tülp, alistas võõrsil JK Tulevik/Suure-Jaani ÜN.

Saku võidumängus lõi oma selle hooaja kuuenda tabamuse ka Tülp. Mäng Viljandis oli ülimalt pingeline, vaatamata sellele, et Sporting soovib kindlalt kulda ja JK Tulevik heitleb kuuendal real.

Just Ulrika Tülp oli see, kes lõplikult mängu saatuse otsustas. Tema 90. minutil löödud värav tähistas 3:1 võitu. „Mäng oli väga raske. Algus ülikeeruline. Kuna tahame Eesti meistritiitlit, siis just sellised mängud tekitavad meelehärmi,” ütles Tülp.

Saku Sporting asetseb tabeli teisel real. Vahe liidri, tallinna FC Floraga on üks punkt.

Pärnus kohtus Pärnu JK Vaprus kodusel rannastaadionil Tartu JK Tammeka naiskonnaga. Kuna peatselt lüüakse tabel kaheks, siis oli mäng Vapruse jaoks väga oluline. Kindlasti soovitakse jätkata hooaja lõpus esinelikus. Selleks, et mitte langeda tagumisse nelikusse, oli vaja võita.

Oma debüüthooaega teeb sellel aastal Vapruse rivistuses Vatla jalgpallur, äsja 18-aastaseks saanud Trinity Õismets.

Laupäeval astus ta meistriliigas väljakule 15. korda. Seda väikest juubelit tähistas ta esmakordselt algkoosseisu kuulumisega. Kokku sai ta treeneritelt 77 minutit mänguaega. Rohkem, kui üheski senises meistriliiga mängus.

Ka see kohtumine oli ülimalt pingeline. Tammeka läks kohtumist koguni juhtima, kuid Vapruse naised panid lõpuks oma paremuse seisuga 3:1 maksma. „Mul oli väga hea tunne mängida. Oli mitmeid võimalusi ja üks löök tabas ka latti,” lausus Trinity peale kohtumist.

Pärnu JK Vaprus jätkab peale olulist võitu turvaliselt neljandal real. Viies koht on kuue ja pronksmedalid 11 punkti kaugusel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments