Kuula artiklit, minutit ja sekundit
0:00 / :
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 33
Fotod: Elen Freivald
Täna muutus Haapsalu vanalinn gurmeekeskuseks, kus oma toodangut pakkusid mitmed Läänemaa väiketootjad.
Gurmeeturug avati täna kell 11, pool tundi hiljem alustati ka kohalikust toorainest valminud degustatsioonidega, mis valmisid tippkoka Angelica Udekülli ja Haapsalu kutsehariduskeskuse kokaeriale õpilaste koostöös.
Ka väiketootjatel olid käed-jalad tööd täis, sest turule oli tulnud palju uudistajaid.
Lastega pered olid oodatud meisterdamise telki, kus töötoas ehitati puidust väikeseid purjekaid ning joonistamishuvilised said värvida puidust kalu.
Gurmeeturg on laupäeval avatud 15ni.
gurmeest rääkida , meil juba lest, räim, koha uunikum, gurmee on E-466, 433 jne
Vot ei teadnudki et nüüdsest on gurmee mesi, kartulid, porgandid ja suitsukala.
linnainimesele ehk on. Otse talu põllult porgand saada on järjest suurem haruldus ju. Kvaliteetne mesi samamoodi. Imestada pole siin midagi
Kus olid maskid?
Ei müüjatel ega ostjatel ei olnud neid ees …
Tegemist ei olnud ju piiratud alaga. Mis krdi maskid!!!
millene on see imeline maitseelamus, kas see erineb täissöönul ja näljasel ja milline see erinevus siis on
kui kohapeal ei käinud pole vaja targutada
Nädala pärast on mõnigi Covidi kolle avatud ja maitsemeeled kadunud…
Kle sure juba ära kui sa nii haige oled!
Kõigil on siiber sust täiega!!
muud su elus enam polegi, kui ainult covid covid covid. Linnas pole viirust ollagi, aga väriseb nagu hiir