Vormsi jagab koroonaraha teede ja hoonete vahel

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Vormsi kool. Foto: Arvo Tarmula

Vormsi vallavolikogu arutab teisipäeval, kuhu panna 58 000 eurot koroonaraha ehk kriisiajal riigi makstavat toetust kohalikele omavalitsustele.

Vormsi vallavolikogu esimees Ivo Sarapuu ütles, et kohti, mis raha vajaksid, on saarel terve hulk – teed, Hullo pood, koolituskeskus-lasteaia maja. „See on otsustamise koht,” märkis Sarapuu. Koolimajas puudub ventilatsioon.

Hullo poe remont maksaks 10 000 eurot, Vormsi koolimaja ventilatsioon samuti 10 000 eurot. „Selle summa eest saaksid ventilatsiooni klassiruumid,” ütles Vormsi vallavanem Ene Sarapuu. 17 000 euro eest saare teid on juba korda tehtud, selle summa võiks tagantjärele võtta koroonatoetusest.

Riik maksab omavalitsustele teist aastat koroonaraha täiendavate investeeringute tegemiseks.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments