Galerii: Valge Daami aeg tõi promenaadile melu

Lääne Elu

info@le.ee

Valge Daami laat 2021. Foto: Vendo Jugapuu
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 119

Fotod: Vendo Jugapuu

Sel aastal koondus Valge Daami aja peamine melu promenaadile, kus peeti nii käsitöölaata ja pitsipäeva kui astusid üles ka kohalikud lauljad-tantsijad.

Posti tänava remondi tõttu otsustasid korraldajad juba kevadel tuua tänavune Valge Daami laat promenaadile. Kuursaali kõrval kõlakojas astusid kahe päeva jooksul üles suurem osa Haapsalus lauljaid-tantsijaid, laste päralt oli aga Aafrika rand.

Haapsalu kultuurikeskuse direktori Gülnar Murumäe sõnul sujus promenaadil kõik kenasti ja ta ise jäi korraldusliku poolega rahule. „Tegime ära ja tundus, et inimestele tänavu promenaadil meeldis. See ongi kõige olulisem,“ ütles Murumägi.

Kas käsitöölaat võiks ka tulevikus promenaadile jääda, on Murumäe sõnul veel vara öelda. „Ootame suure huviga, milliseks kujuneb meie peatänav,“ ütles ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kas
2 aastat tagasi

haapsalus melu tootmine ongi selle linna nokia

Arusaamatu
2 aastat tagasi
Reply to  kas

mingi häda jälle?

Võsa Villem
2 aastat tagasi
Reply to  kas

Sinu Nokia on see, et teed ühes lihtlauses nii palju vigu.
Aga Haapsalus on mõnus nii elada kui puhata, sest siin on kesklinn, mets ja meri paari minuti jalutuskäigu kaugusel. Seepärast inimesed siia tulevadki puhkama.

kas
2 aastat tagasi
Reply to  Võsa Villem

melusse

meenutab
2 aastat tagasi
Reply to  Võsa Villem

40- a tiblade käitumist, kes arvasid , et oma sitaste kirsadega võisid igal pool laamendada ja kõike omaks pidada