Lääne-Nigula vald pudeneb kaheksaks osavallaks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Esmaspäeval arutasid Kullamaa, Martna, Risti ja Palivere esindajad Kullamaal osavaldade moodustamist. Foto: Urmas Lauri

Esmaspäeval arutasid Kullamaa, Martna, Risti ja Palivere esindajad Kullamaal osavaldade moodustamist. Foto: Urmas Lauri

Oru osavalla loomisega seotud rahvakoosolekul tegi Lääne-Nigula vallavanem Janno Randmaa ettepaneku moodustada lisaks Oru osavallale ka Taebla, Palivere ja Risti osavald.

Rivo Noorkõiv on Geomedia koostatava analüüsi vormistamisega jõudnud sinnamaale, et käib praegu Lääne-Nigula vallas moodustatud osavalla- ja kogukonnakogudega nõu pidamas. Kullamaal olid esmaspäeva pärastlõunal osavaldade moodustamist arutamas Kullamaa ja Martna osavallakogu ning Risti ja Palivere kogukonnakogu esindajad.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uskmatu-toomas
2 aastat tagasi

Kas selle paljukiidetud riigireformi käigus pole asjad täitsa peesse keeratud?Kas ametnikukesi pole mitte rohkem saanud kui ennem reformi ?
Need on küsimused millest eriti ei taheta rääkida aga tõde on see-tahtsime parimat aga välja kukkus nagu alati ?

Asjakohane
2 aastat tagasi

Õnneks pole ametnik-broileritele valla eelarvest raha jagada, vald niigi pankrotis ja ei suuda võetud laene tasuda. Seni kuni volikogu ja ametnikud tööle ei hakka ning käsi pikal hüvitisi ootavad, pole, valla toimetulekuks lootust. Härrased volinikud ja ametmehed – tööle tuleb hakata, mitte kohvitassi taga aega surnuks lüüa ja kella kukkumist oodata.

Pluuto
2 aastat tagasi

Miks selline osavald? Olgu selge vald!! Kus on säästmine = saadi vaid tsinovnikuid juurde ja kõigil toredad palgad, aga kelle arvelt= arvake ise.

Vanaema padrunid
2 aastat tagasi

Kas LE saab ka mingi kopika, et “mitte sobivad” postitused kaovad?

ei saa
2 aastat tagasi

lihtsalt sopalehe igapäeva töö

Ahhoi poisid
2 aastat tagasi

Ridala vald võiks ka ju osavallaks saada. Neid vallajuhte, kes kõrget hüvitist kunagi said, ju tänasest valitsusest ka võtta.

Hellat
2 aastat tagasi
Reply to  Ahhoi poisid

Mille osavallaks, kui teil on seal üks suur Haapsalu linn?

janno randmaa ja teised vallaametnikud
2 aastat tagasi

vallad tagasi omaette, siis saab taas hüvitist ja, kui hüvitised maha parseldatud, siis jällegi osavaldadeks, hüvitised otsas, siis taas eraldi valdadeks….jne.

reformi reform
2 aastat tagasi

Haldusreform on tehtud, preemiad makstud. Nüüd hakkame tegema osavaldu ja peavaldu, Oswalde, maailma suuremaid soolinnu ja megasuuri külasid ikka selleks, et kõik kõrbenud broilerid saaks 4000 palga peale.