Ulrika Tülp ja Trinity Õismets said suured võidud

Trinity Õismets (34) õnnitlemas Kristina Bannikova (22). Foto: Liisi Troska/jalgpall.ee
Trinity Õismets (34) õnnitlemas Kristina Bannikova (22). Foto: Liisi Troska/jalgpall.ee

Eesti naiste kõrgeimas seltskonnas mängivad meie kaks naisjalgpallurit said oma koduklubidega nädalavahetusel kirja suured võidud.

Meistriliiga kümnenda vooru kohtumistes mängis Ulrika Tülbi koduklubi Saku Sporting Tallinna JK Kaleviga ja  Trinity Õismetsa koduklubi Pärnu JK Vaprus aga kohtus Lasnamäe FC Ajaxiga.

Naiste meistriliigas pidi Saku Sporting ülitähtsa kohtumise kodus Tallinna JK Kalev naiskonnaga.
Tegemist oli kuue punkti kohtumisega. Enne omavahelist kohtumist oli Saku naiskond teisel ja Kalevi naiskond kolme punkti kaugusel kolmandal real. Kalevi võidu korral oleks seis tabelis olnud sama, Saku võidu puhul aga käriseks vahe juba kuuele silmale.

Sportland Arenal peetud kohtumise suutsid Sportingu naised 4:1 võita. Mitmekordne Eesti meister, Taeblast pärit Ulrika Tülp sekkus mängu kohtumise 54 minutil. „Esimesel poolajal mängisime väga hea hooga. Tegime selle ära, mida pidime. Endal isiklikult oli veidi eksimusi aga tiimina hoidsime kokku ja asjad olid korras. Teisel poolajal oli kuumus juba oma töö teinud ja läksime rahulikumalt peale,” ütles Tülp peale kohtumist.

Vatlast pärit Trinity Õismets astus koduklubi Pärnu JK Vapruse eest platsile mängu 65. minutil. Vapruse mängiv peatreener Kristina Bannikova kõmmutas vastastele lausa kuus väravat. Ja 6:0 seisuga suur võit suvepealinna ka rändas. Sellega tõusis Vapruse naiskond turniiritabelis neljandaks. „Oli väga palav, kuid tuul oli sellel korral toetav ja saime hakkama. Isiklikult sain ka hakkama. Lihtsam oli meil ka sest vastastel oli vaid üks vahetus.”

Juba mõne päeva pärast on jalgpallurid taas võistlustules. Sedakorda oma koduväljakul. Vaprus kohtub JK Tulevik ja Suure-Jaani United naiskonnaga. Saku klubi vastaseks on aga valitsev Eesti meister, Tallinna FC Flora.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Halleluuja
2 aastat tagasi

Toimetaja võiks ju aru saada, et pealkiri ja sisu ei vasta tegelikkusele. Sekkuvad teise poolaja teisel poolel, väravaid ei löö aga said suure võidu…
Vot see on tase

Pook
2 aastat tagasi

Lubage naerda mida uudis. Ise nad ühtegi väravat ei löönud ja kõvad võitjad.

naera, ise ei kuulunud mansassegi
2 aastat tagasi
Reply to  Pook

Kas hakkab nüüd olema selline reegel, kes lööb värava, see on võitja? Pole kuulnud, jalgpall on seni olnud meeskonnamäng ja just võitja on meeskond.