Kinopolka – promenaadi vaatega välikino

Elen Freivald

elen@le.ee

Kinopolka korraldaja Priit Rüütel kutsub filme vaatama. Foto: Elen Freivald

Kinopolka korraldaja Priit Rüütel kutsub filme vaatama. Foto: Elen Freivald

Haapsalu promenaadi Tantsupaviljonis on augusti lõpuni neljapäevast pühapäevani võimalik tasuta vaadata Eesti filmiklassikat.

Projekti eestvedaja ja korraldaja Priit Rüütli sõnul on tegemist ainulaadse projektiga. „Ei tea küll, et üheski teises Eesti linnas oleks varem välikino sellisel kujul ja kestvusega tehtud,” ütles ta. Rüütel lisas, et on tehtud küll tasuta filmipäevi või -õhtuid.

Korraldaja sõnul on Kinopolka hea võimalus tutvustada ka nooremale põlvkonnale Eesti filmiklassikat, sest filmid kõnetavad pigem just neid, kes on neid juba varem näinud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
neid
2 aastat tagasi

pioneerijuhte kerkib nagu seeni

kusagil
2 aastat tagasi

60-datel oli rändkino maapiirkonnas paratamatus ja oodatud ajaviide, linnas polnud kinoga probleeme, aga nüüd digiajastul ja linnas, nagu perfomanss

Hmm
2 aastat tagasi
Reply to  kusagil

Kino ei pea alati kinnises ruumis olema inimene!

põnevam
2 aastat tagasi

oleks kui seda kino näidatakse kusagil Risti rabas, öösel kell 2 , noortele väga õpetlik oleks, loomulikult ei tohiks sealt puududa mingi väliterrass ja söögi-joogi asutus, võimalus degusteerida veine ja discgolfi rada.

tublis tegijad, jõudu!
2 aastat tagasi
Reply to  põnevam

Mis selline iroonia asjalikku ettevõtmisesse puutub? Kui soovi ei ole, üldse ei pea külastama.

Varoona
2 aastat tagasi
Reply to  põnevam

Veel põnevam oleks kui mõni ei kraaksuks siin asja eest, teist taga. Mine maale kui võimalust ja nuusuta lille. Järsku saad aru ka tagasi.
Tore ettevõtmine ja ei tee Haapsalule kuidagi paha.