Valitsus pikendab piiranguid kuni 25. aprillini

Haapsalu piirkonnapolitseinik Vello Vichterpal möödunud aastal Haapsalu Maxima külastajate maskikandmist kontrollimas. Foto: Arvo Tarmula
Politsei kontrollib maskikandmist. Arvo Tarmula

Valitsus otsustas teisipäeval pikendada praegu 11. aprillini kehtivaid koroonapiiranguid veel kahe nädala võrra, 25. aprillini, kirjutas ERR.

„Kõik need piirangud, mis täna kehtivad, jäävad samasuguseks. Mingeid uusi juurde ei tule, aga kuni 25. aprillini midagi leevendama ka ei hakata. See on ära otsustatud ja tagasi tuleme selle teema juurde kahe nädala pärast olles siis targemad nii nakatumiskordaja, leviku kui ka haigete arvu suhtes,” ütles riigihalduse minister Jaak Aab. „Piirangute mahavõtmist me väga tõsiselt ei arutanud praegusi numbreid vaadates,” lisas ta.

Ta lisas, et kui ka hakkab ühiskonna avamine, siis kõik ühe korraga lahti ei lähe, vaid piirangutest väljatulek on järk-järguline.

 

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Ann
1 aasta tagasi

Miks ei kaasata juba riigi juhtimisse me tugevamaid selgeltnägijaid, kes saladuses ei hoia, mida tulevik tuua võib,mis parem teha oleks? Merilin Kerro youtubes lausa annab teada ju….Moskvast tuli koju selleks? Võtame head nõu kuulda üldse või paneme puusse?