1

Vald võib munitsipaalmajast ilma jääda

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kirna tee 3. Foto: Lääne-Nigula vald
Kirna tee 3. Foto: Lääne-Nigula vald

Martnas Kirna teel asuv Lääne-Nigula vallale kuuluv nõukogudeaegne kolemaja, mis oli plaanis korda teha, tuleb võibolla hoopis lammutada.

„Kuulame maad, et mõni ettevõte teeks uuringud, kas maja põhikonstruktsioon on enam kõlbulik,” ütles Martna osavallavanem Janno Randmaa.

Kirna teel asus kaks kolemaja, millest üks on maha lammutatud, teine oli kavas alles jätta ja remontida. Majad on täpselt ühesugused ja ehitatud ühel ja samal ajal – 1980ndate aastate lõpus. „Esimese maja lammutamise käigus selgus, et lammutada oli kuidagi liiga lihtne,” ütles Randmaa.

Nüüd tulebki selgeks teha, kas teise, kahe trepikoja ja 12 korteriga hoone põhikonstruktsioon on sellises seisukorras, et oleks mõtet maja korda teha. „Kui ei ole, siis tuleb maha lõhkuda,” ütles Randmaa.

Kirna maja kordategemine maksaks 900 000 eurot.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Arvos
Arvos

Ilus maja ja väljast paistab heas korras olevat.

wpDiscuz