Pusku rannas valmis oma uisukeskus

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 13

Üllar Ruuse hoiab maastikukulguri ette kinnitatud sahaga Puskus lahti kilomeetrist rada, kus uisutada või niisama uidata. Urmas Lauri

Pusku külamees Üllar Ruuse on lahejääle lükanud kilomeetri jagu uisurada ning neile, kes peavad lugu iluuisutamisest, on lumest puhtaks lükatud kena jääplats.

Jääraja sai Loode-Hansu peremees Ruuse kasutuskõlblikuks eelmisel nädalal ning kui abikaasa Liivi Lintlom sellest sotsiaalmeedias teada andis, olid esimesed huvilised kohe rada testimas. „Harrastussportlane ja Haapsalu linnavalitsuse ametnik Ailar Ladva tegi pühapäeval oma ringid ka ära,” meenutas Ruuse.

Kuigi rajad ja platsi on ehitanud Ruuse, ta seda privaatseks ei pea. Kõik uisutamishuvilised on Pusku jääle oodatud, lubas peremees. „Mina ei küsi kellegi käest raha. Parim palk on mulle see, kui laps naeratab, on rahul, ei taha siit ära minna. See on minu jaoks kõige suurem tasu,” ütles jäärajameister.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Georg
3 aastat tagasi

Tubli Üllar!

Arne Tennisberg
3 aastat tagasi

Kuhu küll Haapsalu rada on jäänud?

Tii
3 aastat tagasi

Paralepast Pullapäeni on samuti 2,5 km rada tehtud merele eraisiku poolt

Tõnu Parbus
3 aastat tagasi

Haapsalu Väikese viigirada hakatakse homme lahti lükkama.
Väiksemate külmadega küpsetas päike lume all oleva jää ära ning tekkis lörts. Jää ei kasvanud ja polnud võimalik enne rada teha lihtsalt.

uskumatu
3 aastat tagasi

et selliseid leidub, väga kiiduväärt, aga igasugu palgalised aktivistid magavad, või kandideerivad