Lääne-Nigula vald andis Pikajalamäe teenindushoone ehitamiseks raha

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Nädalavahetusel oli Palivere kelgumägi rahvast tulvil. Malle-Liisa Raigla

Kui Palivere turismi- ja tervisekeskuse teenindushoone saab tänavu projekti ja selle ehitamiseks õnnestub tuleval aastal raha hankida, võiks Pikajalamäel asuv keskus kahe aasta pärast juba keskuse moodi välja näha.

Lääne-Nigula valla tänavuses eelarves on Palivere turismi- ja tervisespordikeskuse teenindushoone projekteerimiseks raha ette nähtud.

„Meeldiv rida eelarves on 30 000 eurot teenindushoone projekteerimiseks,” ütles keskuse juht Mati Kallemets. Tema sõnul saaks selle raha eest teenindushoone tööprojekti, mille järgi on ehitajal lihtsam hankel pakkumist teha.

„Järgmise aasta eelarvesse tahame saada juba ehitusraha,” ütles Kallemets. Tema sõnul on ehitamise eelarve umbes 400 000 eur

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Evelin
3 aastat tagasi

Nagu keskuse nimes sees on tegemist ka turismikeskusega. Ehk mõju ja saadav kasum laieneb ka teistele ettevõtmistele Läänemaal.
Minu kui ära kolinud läänlase jaoks muudab kindlasti kodukoha atraktiivsemaks ja annab tagasikolimisele kaalu juurde.

Ants
3 aastat tagasi

🙊 wow 430 000 .päris hull.seda on ju vaja ülal ka pidada.mingit kasumit sealt küll ei ole võimalik teenida.Väga õige maksumaksja raha kasutus.ikka uhket lossi sinna vaja.keda seal teenindatakse? ise ennast ja neid valla töötajaid.või mille jaoks ja kellele seda 430 000 maksvat hoonet vaja on.saan aru kui jutt 50 000 maksvast hoonest.Kallis lõbu jälle maksumaksjale kus vägapalju muid asju oleks vaja ära teha.

noh
3 aastat tagasi
Reply to  Ants

tegemist kaudse kasumiga – tervisesport! Et kodanikud hooldatud radadel suusatada ja kelgutada saaksid, on vaja selleks hooldetehnikat ja meeskonda. Kallis tehnika vajab häid hoiustamistingimusi ning sooja ruumi kus rajamasinat vajadusel remontida saaks.