0

Oru kool on koduõppel

Oru kool. Foto: Urmas Lauri
Oru kool. Foto: Urmas Lauri

Oru kool on järgmise nädala esmaspäevani distantsõppel, sest üks kooli õpilane nakatus koroonaviirusega.

Kooli direktor Andres Kampmann ütles, et õpilane oli viimati koolis seitse päeva tagasi ning õpilased tulevad tagasi kooli õppima 26. jaanuaril – siis on kokkupuutest haigestunuga möödas 14 päeva. „Nii see elu tänapäeval on,” ütles Kampmann.

Ta lisas, et kuna kool ei suutnud tuvastada, kust maalt läheb lähikontaktsete piir, otsustasid nad koos terviseametiga, et distantsõppele läheb terve kool.

Kõik Oru kooli õpetajad lähevad nädala lõpus koroonaproovi andma.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz