Sada lemmiklooma leidis mullu varjupaigast uue kodu

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Vilklas asuva Läänemaa loomade varjupaiga perenaise Helina Alpi sõnul jätkub neil süle ja seljaga tööd niikaua, kuni inimesed õpivad oma tegude eest vastutama. Arvo Tarmula

Vilklas asuva Läänemaa loomade varjupaiga perenaise Helina Alpi sõnul jätkub neil
süle ja seljaga tööd niikaua, kuni inimesed õpivad oma tegude eest vastutama. Arvo Tarmula

Vilklas asuva Läänemaa loomade varjupaiga perenaise Helina Alpi sõnul jätkub neil süle ja seljaga tööd niikaua, kuni inimesed õpivad oma tegude eest vastutama.

Mullu jõudis Läänemaa loomade varjupaika 204 lemmiklooma. Uue omaniku leidis 12 koera ja 86 kassi, omanikuga sai tänu varjupaigale uuesti kokku viis koera ja kaheksa kassi.

Alpi sõnul võiks õnnelike taaskohtumiste arv olla kindlasti suurem. „Enamasti on ju kassid kiipimata ja kõik inimesed ei pruugi osata oma lemmiklooma varjupaigast otsida,” nentis Alp.

Läbi aastate on ikka olnud nii, et enamasti lähevad leitud kassid ja paraku ka koerad ikkagi uude koju. Kui paljudel juhtudel on tegemist tahtliku hülgamisega, ei tea tegelikult keegi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
iga
3 aastat tagasi

kassiroju on automaatselt lemmikloom

Väga
3 aastat tagasi

tubli!