0

Postimees: Haapsalu võiks olla Eesti loodusturismi pealinn

Tarvo Valker linde vaatlemas. Arvo Tarmula

 

Tarvo Valker linde vaatlemas. Arvo Tarmula

Postimees uuris ornitoloogilt Tarvo Valkerilt, kuidas Haapsalu turismil tänavu läinud on.

Valker tunnistas ajalehele, et tänavu oli turiste pisut alla keskmise, välisturiste nappis.

„Loodusturismi kõrghooaeg (märtsist mai lõpuni) läks praktiliselt kogu täiega koroonaepideemia nahka. Suvel jäi ehk ka osa siseturiste, kes oleks seoses mõne suurüritusega tõenäoliselt siia sattunud, pigem tulemata, aga see-eest oli rohkem neid, kes tulid just Haapsallu puhkust veetma,” ütles Valker.

Valker lisas, et loodusturismi sihtkoha kuvandit võiks Läänemaa veel julgemalt ära kasutada.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz