4

Lääneranna vallavanemat asendab Margus Källe

Margus Källe. Foto: Urmas Lauri
Margus Källe. Foto: Urmas Lauri

Laupäeval juhtunud raskes liiklusõnnetuses sai viga Lääneranna vallavanem Mikk Pikkmets, kes viibib ajutraumaga Põhja-Eesti regionaalhaiglas.

Lääneranna vallavanemat asendab valla arendusjuht Margus Källe. Källe on 2017. aasta volikogu otsusega määratud vallavanema asendajaks puhkuste, komandeeringute ja haiguslehe ajaks. Praegu läheb Källe sõnul töö vallavalitsuses edasi vanaviisi.

Kuidas vallajuhtimine edasi hakkab olema, on Källe sõnul veel vara rääkida. „Jälgime ja ootame,” ütles Källe.

Laupäeval kell 11.38 sai häirekeskus teate raskest liiklusõnnetusest Lääneranna vallas Oidrema külas, kus 36-aastase Mikk Pikkmetsa juhitud ATV paiskus ümber. Kaasreisijana ATV-l olnud 4-aastasel lapsel oli peas jalgrattakiiver ning tema vigastused olid kergemad.

Pikkmetsa viis haiglasse PPA lennusalga kopter.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Keskkonnahaige
Keskkonnahaige

Milleks selline pehmelt öeldes kummaline arutlus õnne üle? Õnn on ka see, kui oled terve ja käed-jalad töötavad. Vald vajab ju jätkuvat juhtimist ning kui sobiv mees seda teeb, mis õnnest siin rääkida!

Volli
Volli

siuke õnn pole ka sittagi väärt

Sulev
Sulev

Eks see ole ikka nii olnud, et ühe mehe õnnetus on teisemehe õnn.

memm
memm

No see teema ei tohiks küll arutuse käigus sisaldada sõna ÕNN, kui ,siis õnn on see ,et inimene on elus ja loota jääb paranemisele

wpDiscuz