Oru hooldekodus tuleb laustestimine

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Oru hooldekodu. Foto Arvo Tarmula

Oru hooldekodu töötaja andis pühapäeval positiivse koroonaproovi, mistõttu temaga kokku puutunud hoolealuseid ja töötajaid ootab nüüd ees laustestimine.

„Testime kõiki tema lähikontaktseid ja see konkreetne töötaja on isolatsioonis,” ütles hooldekodu juhataja Helga Kumel. Ta lisas, et praegu pole teada, millal testimisbuss hooldekodusse kohapeale tuleb.

Terviseameti pressiesindaja Eike Kingsepa sõnul pole hetkel teada, kus töötaja koroonaviirusega nakatuda võis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ccc
3 aastat tagasi

Tegu vist nostalgilise koroonaga

Külamees
3 aastat tagasi
Reply to  Ccc

Nii räägivad jah

Jüri
3 aastat tagasi

Kevadel lihulas nakatusid kõik patsiendid,kuid surid vaid 3.Ma soovitaks orul võtta neist eeskuju-kõik positiivse testi andnud hoolealused saadeti otsemat teed haiglatesse. See ilmselt päästos nii mõnegi memme elu.

Kurb
3 aastat tagasi

Jah, seal väikesed ja umbsed ruumid, viiruse levikut raske takistada.Samas inimlik ja veel ainus normaalse hinnaga hooldekodu.

Nüüd
3 aastat tagasi
Reply to  Kurb

siis on Lääne- Nigula vallavalitsus peale Nõva kooli skandaali ka Oru hooldekoduga üle Eesti kuulus. Kas hooletus, lohakus või korralagedus. Loodame siiski , et eakad tulevad sellest jamast võrdlemisi puhaste paberitega välja ja vallajuhid on edaspidi hoolikamad

eksole
3 aastat tagasi
Reply to  Nüüd

Mis puutub siia vallavalitsus ja hooletus? Kas tõesti pole veel aru saanud, et viirust võib saada igalt poolt ja ükskõik kelle käest. Sa ei oska iialgi teada, kas sinu kõrval seisvev inimene on neg või pos. Kas tõesti ei saa kuidagi sellest õelusest üle?