6

Oru hooldekodus tuleb laustestimine

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Oru hooldekodu. Foto Arvo Tarmula

Oru hooldekodu töötaja andis pühapäeval positiivse koroonaproovi, mistõttu temaga kokku puutunud hoolealuseid ja töötajaid ootab nüüd ees laustestimine.

„Testime kõiki tema lähikontaktseid ja see konkreetne töötaja on isolatsioonis,” ütles hooldekodu juhataja Helga Kumel. Ta lisas, et praegu pole teada, millal testimisbuss hooldekodusse kohapeale tuleb.

Terviseameti pressiesindaja Eike Kingsepa sõnul pole hetkel teada, kus töötaja koroonaviirusega nakatuda võis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Ccc
Ccc

Tegu vist nostalgilise koroonaga

Külamees
Külamees

Nii räägivad jah

Jüri
Jüri

Kevadel lihulas nakatusid kõik patsiendid,kuid surid vaid 3.Ma soovitaks orul võtta neist eeskuju-kõik positiivse testi andnud hoolealused saadeti otsemat teed haiglatesse. See ilmselt päästos nii mõnegi memme elu.

Kurb
Kurb

Jah, seal väikesed ja umbsed ruumid, viiruse levikut raske takistada.Samas inimlik ja veel ainus normaalse hinnaga hooldekodu.

Nüüd
Nüüd

siis on Lääne- Nigula vallavalitsus peale Nõva kooli skandaali ka Oru hooldekoduga üle Eesti kuulus. Kas hooletus, lohakus või korralagedus. Loodame siiski , et eakad tulevad sellest jamast võrdlemisi puhaste paberitega välja ja vallajuhid on edaspidi hoolikamad

eksole
eksole

Mis puutub siia vallavalitsus ja hooletus? Kas tõesti pole veel aru saanud, et viirust võib saada igalt poolt ja ükskõik kelle käest. Sa ei oska iialgi teada, kas sinu kõrval seisvev inimene on neg või pos. Kas tõesti ei saa kuidagi sellest õelusest üle?

wpDiscuz