Rõuste kõrgepingeliin läheb maa alla

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Oht, et uus kõrgepingeliin hakkaks minema üle põldude, on kadunud. „Siin vist polegi nii positiiv- set uudist olnud, muidu on ikka jama,” ütles heinaseemne tootmisega tegeleva Kõlja-Juhani talu noorperemees Alar Türner. Foto: Urmas Lauri

Oht, et uus kõrgepingeliin hakkaks minema üle põldude, on kadunud. „Siin vist polegi nii positiivset uudist olnud, muidu on ikka jama,” ütles heinaseemne tootmisega tegeleva Kõlja-Juhani talu noorperemees Alar Türner. Foto: Urmas Lauri

Aasta lõpus projekteerija ja Rõuste tuulepargi lähedaste elanike vahel tekkinud vaidlus uue kõrgepingeliini asukoha üle on lahenduse leidnud ja läbi küla kulgema pidanud õhuliin viiakse maa alla.

Detsembri algul harutati Kõmsi rahvamajas kõrgepingeliini projekteerimisel sassi läinud suhteid ja pakuti välja uus liinivariant, mis oleks külarahvale vastuvõetav. Seda, et lõpptulemusena lähebki käiku trass, mis külaelanikke tõepoolest rahuldab, toona keegi eriti ei uskunud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ei valinud kommuniste!!
1 kuu tagasi

Minge nüüd kõik oma kommunisti rakukestega põranda alla!
Ja jäägegi!!

Sähkomies
1 kuu tagasi

Ylivoima- Paavo!(Lyrics)- YouTube

Sähkomies
1 kuu tagasi

Ylivoima Power

Voh!
1 kuu tagasi

Pole midagi öelda kõvad mehed need Kaseküla mehed!!!

Lihula Pärnu maantee ja Tallinna maantee Pärnu poole otsa omad võiks õppust võtta, kuidas saba mitte jalgevahele tõmmata ja alla anda.

Valla arendusjuhtidest, vallavanemast jt. rääkimata. See tehnopark, mis sinna elamute lähedusse loodi on vaatamisväärsus omaette.

Rakendusmüstika
1 kuu tagasi
Reply to  Voh!

Jah, ka Kasari jõkke ehitatud MTÜ Terra Maritima parkla on vaatamis- ja imestusväärsus.