Politsei hakkas uurima Kärdla rebasetapmist

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Rebasekutsikad. Foto: Jan Siimson
Rebasekutsikad. Foto: Jan Siimson

Kärdla politseijaoskonna juht Moonika Raudsepp ütles Postimehele, et politsei on alustanud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb looma julma kohtlemist.

Kärdla osavalla vanem Lauri Preiman ütles, et sel suvel on rebaseid Kärdla linnas liikunud tavapärast rohkem ja elanikud on sel teemal ka mitu korda valla poole pöördunud. Preimanni arvates läks vallavalitsuse  töötaja looma püüdma lootuses ta kinni püüda ja metsa toimetada.

Selle asemel võttis Kärdla vallavalitsuse töötaja Toomas Vannas haamri ja tappis rebase. Postimees temalt kommentaari ei saanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lastud Vares
3 aastat tagasi

Eks kuidagi tuleb ju oma kuupalk välja teenida….

Majaomanik
3 aastat tagasi
Reply to  Lastud Vares

Rebasetapmine käib vist Hiiumaal vallaametniku palga sisse,nagu lasteahistamine teisel juhul.

kui
3 aastat tagasi
Reply to  Majaomanik

mingi loom tungib inimeste ruumidesse on alust kahtlustada , et loom on marutõbes ja inimestele ohtlik ja siin mingi nunnutamine pole mõistlik ning tuleb tegutseda vastavalt olukorrale ja võimalustele selle ohu likvideerimiseks