Virtsu jookseb laupäeval kooli toetuseks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Virtsu koolis käib üle 50 lapse. Urmas Lauri

Virtsu koolis käib üle 50 lapse. Urmas Lauri

Laupäeval toimub Virtsu maanteejooks, millega juhitakse tähelepanu Virtsu kooli jt väikekoolide sulgemisele Lääneranna vallas.

„Kogume kooli toetuseks allkirju ja räägime olukorrast,” ütles jooksu üks korraldajaid Jaanus Getreu. Allkirjade kogumise sulgemisohus koolide kaitseks algatas Virtsu kooli vilistlane, advokaat Karin Madisson. Jooksul allkirjade kogumine on üks osa aktsioonist, mis kestab 30. septembrini.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
3 aastat tagasi

No juba see imelik Pärnu kelner kutsus kõiki Talinasse elama!

teisitimõtleja Vatlast
3 aastat tagasi

Hakkan iga nädal jooksma selle nimel,et Virtsu kool kinni pandaks.

Norm
3 aastat tagasi

Kas Virtsu kool oli süüdi, et Vatla kool kinni läks.

jooksuhuviline
3 aastat tagasi

Hulk inimesi pani ennast jooksule kirja ja nüüd siis selgub, et tegu ei ole mitte laheda jooksuüritusega vaid munitsipaalpoliitilise aktsiooniga. Hea, et ma registreerimisega viivitasin, ei taha poliitjooksudel osaleda.

juss
3 aastat tagasi
Reply to  jooksuhuviline

Oled tõesti tubli supinahk!

Tiiu
3 aastat tagasi

Huvitav lähenemine sellel Getreul, ise otseselt midagi ei tooda ehk siis vallale raha sisse ei too. Aga nõuame suuri kulutusi, et väikseid koole üleval pidada. Kui ikka pole lapsi siis ei ole mõtet ka üle jõu elada. 🤔

Reaalsus
3 aastat tagasi

Milleks see kool, kui inimesi jääb aina vähemaks. Las läheb kohe kinni ära, kuna see juhtub nagunii varsti. Meil ei ole ju jätkusuutlik riigi areng seatud esikohale. Oluline on optimeerimine ja kokkutõmbamine.

No nii
3 aastat tagasi
Reply to  Reaalsus

Õige paneme kinni aga alustame Lihula koolist. Mis valla raha kõige rohkem õgimas.

ainult
3 aastat tagasi
Reply to  No nii

rumalad juhid ja kes ei oska ette vaadata sulgevad maal koole. Kool on kogukonna maamärk ja majakas, kasvõi üks laps ja kooli ei tohi sulgeda, ühele lisandub teine, aga suletud kooli enam ei avata. Need rumalad vallajuhid, kes räägivad kokkuhoiust ja optimeerimisest lõpetagu endale suure palga ahnitsemine- mõnel pool on volikogu esimehed ka endale tuhandetes palganumbri kirjutanud- ühesõnaga- aina enda tasku