Grete Kindel: uhkes üksinduses Lõuna-Aafrika ja Lesotho piiril kõlkudes

Reisisell Ivo Draakonimägedes. Grete Kindel

Reisisell Ivo Draakonimägedes. Grete Kindel

Koduhoovi jõudes püüdsime uuesti hüvasti jätta. Võtsin autost oma salli, et proua selle mulle pähe seoks, aga tema sai aru, et see on kingitus. Mängisin oma plaani ümber ning kinkisingi selle prouale, tema peagi saabuvaks sünnipäevaks. Rõõm oli siiras.

Sumasime autoga läbi kõrge rohu ja maisi tagasi maanteele. Ees ootas retk Draakonimägede (1000kilomeetrine mäeahelik) Cathedral Peaki piirkonda.

Pärastlõunal jõudsime retke alguspunkti. Hea tava kohaselt läksime oma matka registreerima, et ohu ja õnnetuse korral saaksime kiirelt abi. Kuna meie plaanid olid pisut segased ja ma ei teadnud päris täpselt, kuidas rahvuspargis ööbimisega on, siis konsulteerisime kohaliku mägigiidiga. Temaga koos saime paika neli päeva vältava matka marsruudi ööbimisega koobastes. Seejärel registreerisime oma plaanid ning maksime kahe inimese sissepääsutasu 85 eurot, mis sisaldas valvega parkimist.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments