3

Haapsalu naine remontis ise oma maja ja valmistas sinna mööbli

Haapsalu kolledži disaini lektor, käsitöötehnoloogiate ja disaini õppekava kuraator Gina Metssalu. Foto: Urmas Lauri
Haapsalu kolledži disaini lektor, käsitöötehnoloogiate ja disaini õppekava kuraator Gina Metssalu. Foto: Urmas Lauri

Tallinna ülikooli Haapsalu kolledži käsitöötehnoloogiate ja disaini õppekava disaini lektor Gina Metssalu on oma kodu ise remontinud ja sinna mööbli valmistanud, kirjutab portaal Geenius.

Professionaale on kasutatud vaid vanade välistreppide ja massiivse kaldtee lammutamisel ning uute terrasside-treppide ehitamise juures. „Kõige suurem töö on seni olnud vanast massiivse kaldteega garaažist uue sauna ja vannitoa väljaehitamine. See majaosa vajas ka uut soojustust, uusi aknaavasid, vaheseinu, kanalisatsiooni, elektrivõrku ja muud,” meenutas Metssalu.

Metssalu ütles, et tema meelest saab mööbli valmistamisega hakkama igaüks, lihtsalt tahtmist ja kannatust peab olema. „Tihti kuulen just naisterahvastelt, et nemad ei saaks ise ehitamisega mitte eales hakkama. Kinnitan, et kõik saavad, kui vaid tahavad. Olen disainitudengitega töötades näinud, kuidas inimesed, kes pole kunagi varem ühtki tööriista peos hoidnud, teevad teise õppeaasta lõppedes valmis mööbliesemeid, mida uhkusega näitustel eksponeerime,” rääkis ta.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Gina
Gina

Kniks ja kraaps muidu, aga pealkiri on jällegi “tore” näide ajakirjanduse osavusest. Jah, mööblivalmistamine on minu hobi, aga mul on tegelikult igati tubli abikaasa ka ja seda REMONTI teeme ikka valdavalt “meie” vormis 🙂

Ehh
Ehh

Paraku tekstis pole sõnagi tublist abikaasast juttu?

uskmatu toomas
uskmatu toomas

Lausa uskumatu millised naised !

wpDiscuz