136 õpetajat: Reps üritab eriolukorda ära kasutades oma võimu suurendada

Lääne Elu

info@le.ee

Valitsus on koroonaviirusega leevendamiseks mõeldud eelnõusse kirjutanud sisse ka selle, et valitsus saaks oma määrusega otsustada põhikooli- ja gümnaasiumi lõpetamise tingimuste ja eksamite toimumise üle ka pärast eriolukorra lõppu, kirjutab Delfi.

Eelnõu suhtes on kriitiline Eesti ajaloo- ja ühiskonnaõpetajate selts, kes on teinud riigikogule avaliku pöördumise, millele on alla kirjutanud 136 õpetajat.

Seltsi esimees Madis Somelar ütles, et loomulikult ei pea nad eksamite tegemist eriolukorras mõeldavaks, kuid neid häirib haridusminister Mailis Repsi võimu suurenemine haridusküsimustes ka edaspidi. Loe täpsemalt siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Riikonvalmis
4 aastat tagasi

Reps viib äkki ellu ka oma unistuse, milleks on sundkorras kõik lapsed lasteaeda panna al 4. ea? Oleks ju täitsa tore, kui teotahtelisi lapsevanamaid saaks kohustusliku lasteaiaga peedistama hakata. Lisaks saab lastelt võtta ära kohustustevaba lapsepõlve ning seeläbi efektiivsemaid orjasi toota! Muidugi kõige parem on see, kuid saavutataks võimalus võtta lapsed esimesel võimalusel vanemate käest ära! Kes pole kursis, siis Norras on suured probleemid lastekaitseasutustega. Tsitaat lehest: “«Ja kui ta ei hakka seal (lasteaias) tõepoolest käima ei viis päeva ega üks päev nädalas, siis no soomlastel on see süsteem, et nad käivad iga nädala tagant kohtumisel, kus on sotsiaaltöötaja, kus… Loe rohkem »

Erx
4 aastat tagasi

Kõrvaltvaatajana imetlen, miks Kesk sellise neiu haridusministriks pani. Väga vastuolulised avaldused on näidanud, et ei jaga hariduselu. Lisaks on ta venekeelse hariduse soosija ja Vene propaganda õnge mineja.

juss
4 aastat tagasi

Olge selliste repsidega ettevaatlikud! Konkreetselt meite Mailis võtab potjomkini küla tõe pähe!

komandanditund on tulekul
4 aastat tagasi

Päris kummaline taotlus. Viiruse varjus mõjuvõimu rabamine. Miks küll pärast eriolukorda on vaja suuremat võimu? See on selgelt olukorra ärakasutamine.