Spaahotell Laine on tänasest suletud

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Spaahotell Laine juhataja Irene Väli. Foto: Arvo Tarmula

Viimased kliendid lahkusid täna Lainest ja spaahotell on teadmata ajaks suletud, töötajaid on puhkusel või saavad graafiku alusel vabad päevad.

„Tänaseks on meil seis selline, et enamus kliente otsustas oma broneeringud ise tühistada, kuna valitsus kehtestas eriolukorra, mis kohustas spaad sulgema. Neil üksikutel, kes olid valmis siiski tulema, palusime oma puhkus edasi lükata. Kuna me spaateenuseid enam osutada ei saaks, olime sunnitud spaahotelli sulgema,“ ütles spaahotelli Laine juhataja Irene Väli.

Viimased kliendid lahkusid Lainest täna. Tegemist oli sakslastega, kes Väli teada lahkusid Eestist lennukiga.

Ühtegi töötajat praegu koondama veel ei hakata. „Esialgu me oleme muutnud töötajate töögraafikuid nii, et neil on praegu vabad päevad. Osad töötajad kasutavad ära korralise puhkuse või lapsepuhkuse päevad,“ selgitas Väli.

Ta ei välistanud, et kui eriolukord venib pikemaks, tuleb hakata tööaega vähendama, kuid neid otsuseid ei tehta enne, kui on selge, millise ettevõtjaid abistava paketiga tuleb välja valitsus. Tööandjate keskliit on esitanud oma soovituste paketi, mis peaks aitama ettevõtetel vee peale jääda.

„Me väga loodame selle peale, kuna pikem tööseisak viib meid olukorda, millest omal jõul välja tulemine oleks väga keeruline,“ nentis Väli. „Loodame väga toetusmeetmetele, et see raske aeg üle elada. Me ju keegi ei tea, kui pikk see aeg olema saab,“ lisas ta.

Esmaspäevast sulges uksed ka Fra Mare hotell. Suletud on nii restoran, hotell kui ka spaa.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
tahapanek
3 aastat tagasi

mõni korteriühistu võiks hakata pakkuma oma vannitubadega spaa teenust, tundaega kellegi ligunemist oma vannitoas kannatab ikka ära, kui veel pappi ka saab selle eest.