Liiniehitajate ekskavaator vajus Õmma rappa

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kõrgepingeliini ehitajate ekskvaator vajus Õmma rappa. Foto Sven Köster

Eile õhtul Risti lähedal Õmma rappa vajunud kõrgepingiliini ehitajate ekskvaatorit hakatakse täna õhtul välja sikutama, lubas Harku–Lihula–Sindi kõrgepingeliini ehitava ASi Empower projektijuht Kalle Klandorf.

Klandorfi sõnul on ekskavaator õnneks üsna tee lähedal, mistõttu selle väljasikutamine pole kuigi keeruline töö. „Võib-olla peame natuke teed sulgema,” ütles Klandorf. Tema sõnul tehaksegi päästetööd sellepärast õhtul, et siis on maanteel väiksem liiklus.

Soe talv on pannud Harku–Lihula–Sindi kõrgepingeliini ehitava ASi Empoweri keerulisse olukorda, sest pehme pinnas ei taha suuri masinaid kanda. Klandorf ütles, et Risti kandis pole enne ekskavaatord sisse vajunud, küll aga tuli seda ette Laiküla-Kullamaa vahelisel lõigul, kus kõrgepingeliin läbib Laiküla raba.

Küsimusele, kas Risti lähedal rappa vajunud ekskavaatorit ka pärast kasutada saab, vastas Klandorf: „Nii sügaval kui ta praegu on, ei tee see ekskavaatorile midagi.”

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments