3

Läänemaa jalgpalliklubi juhiks sai Triin Vellemäe

Teisipäeval valis Läänemaa jalgpalliklubi uueks juhiks klubi treeneri Triin Vellemäe, kes on klubi töös vabatahtlikuna seitse aastat kaasa löönud.

„Vastutus on muidugi suurem, kuna hakkama kõrgemas liigas mängima,” ütles Vellemäe.

Uues liigas mängimine tähendab seda, et on rohkem mänge, mistõttu peab olema eelarve suurem. Seetõttu on vaja leida uusi sponsoreid ja tegeleda aktiivselt klubikuvandi loomisega. Samuti on Vellemäe sõnul klubi senisest suurema tähelepanu all.

Vellemäe sõnul on aga kõige suurem väljakutse kogukonna kaasamine. „On vaja kogukonnalt toetust leida – inimesi mängudele saada, huvi mängude vastu tõsta ja suurendada laste arvu treeningutel,” loetles Vellemäe uusi ülesandeid.

2010. aastal loodud jalgpalliklubi on seni juhtinud Tiit Koel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Jaanus
Jaanus

Palju õnne Triin! See oleks võinud juba varem juhtuda.

Rae
Rae

Palju õnne!

Valdur
Valdur

Triin on päris sportlikkus vormis. Ju meeskond samamoodi. 😉

wpDiscuz