Džässiklubi toob iga kuu Haapsallu omanäolise kontserdi

Raul Vaigla koos tütar Marie Vaiglaga esinesid Haapsalus oktoobris. Vendo Jugapuu

Raul Vaigla koos tütar Marie Vaiglaga esines Haapsalus oktoobris. Vendo Jugapuu

Viimased kaks aastat on Haapsalu kultuurimaja direktor Gülnar Murumägi vedanud Haapsalu džässiklubi, mis toob siia iga kuu esinema mõne tuntud muusiku.

„Päris aktiivseks läks mullu sügisel,” ütles Murumägi. Sügishooajal oli kontserte pisut sagedaminigi kui kord kuus. Ka kevadhooaeg tuleb tiheda kavaga. Murumäe sõnul kulmineerub džässiklubi hooaeg suvel festivaliga TAFF:fest.

Tänavu on džässiklubis esinenud juba Siim Aimla Funk Band, täna õhtul kuuleb Eesti–Rootsi koosluse The Modern Service kontserti ja tuleval nädalal esitavad Ivi Rausi ja Laura Põldvere Uno Naissoo laule. Veebruari teises pooles aga kuuleb ansambli Juhan kontserti, kus Juhan Liivi luulet esitavad Riho Sibul ja Jaak Sooäär. Täna õhtul esineva koosseisu on kokku kutsunud laulja Tiina Adamson ja kontrabassist Kertu Aer. Muusikud lubavad kuulajatele pakkuda tänapäevast svingi ja skandinaavialikku džässi.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments