Muusikakool annab jõulukontserdi

Haapsalu muusikakool andis linnarahvale jõulukontserdi ka eelmisel aastal. Foto: Arvo Tarmula
Haapsalu muusikakool annab jõulukontserte juba aastaid. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu muusikakool esineb pühapäeval jõulukontserdiga Jaani kirikus.

Juba mitmeid aastaid kõlab kooli õpilaste esituses kaunis muusika armsas Jaani kirikus mis on just parasjagu suur, et mahutada sõpru, sugulasi ja muusikahuvilisi kogu linnast aga ka piisavalt väike, et tekiks just see mõnus kogukonnatunne.

Kontserdil esinevad  solistid, ansamblid ja kooli kammerorkester. Esinevad nii väikesed kui ka suured koos õpetajatega ja õpetajateta. Kuulda saab vähem ja rohkem tuntud meloodiaid erinevatel instrumentidel, lisaks ka laule.

Kontsert on Jaani kirikus pühapäeval, 3. advendil, 15. detsembril kell 16.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz