Tallinna maanteel oli avarii

Teisipäeval kella 7.47 ajal juhtus liiklusõnnetus Haapsalus Tallinna mnt ja Vahtra tn ristmikul, kus 75-aastane mees sooritas sõiduautoga Renault Captur vasakpööret ja põrkas kokku otse liikunud sõiduautoga Audi A6, mida juhtis alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta 21-aastane mees. Renault juht toimetati Läänemaa haiglasse kontrolli.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kont
4 aastat tagasi

Linnas, kus iga mõnesaja meetri tagant on näha politsei autosid jääb roolijoodik ja lubadeta tont vahele ka ainult siis, kui juba avariisse satub.
Antud juhul oli vasakpööret tegev sõidukijuht süüdi, aga purjus pea ja olemata juhiload + napp sõiduoskus tingis ikkagi vahelejäämise.

Georg
4 aastat tagasi

Karma sai lubadeta ja joobes juhi kätte.
Kui Renault juht kannatada sai, siis kiiret paranemist talle!

Mis siis,kui...?
4 aastat tagasi
Reply to  Georg

Algselt oli olukord selline,et mõlemad juhid hakkasid vasakpööret sooritama.Selleks olid MÕLEMAL ka sisse lülitatud vastava poole suunatuled.Pööret sooritama hakates mõtles aga joobes ja juhtimisõiguseta juht äkki mingil kummalisel põhjusel oma sõidutajektoori muuta ning liikus otse.Kokkupõrke vältimiseks tegi Renault juht järsu pöörde vasakule,kuid avariid ära hoida ei õnnestunud.Ja nüüd tagantjärgi ei võta enam keegi kinni,mis mõtted kellegil peas liikusid või mitte ning mis antud juhul ei omagi enam võibolla väga suurt kaalu… Siinkohal soovin hoopis öelda,et ÕNNELIK ÕNNETUS,sest hommikusel ajal on tööle minejaid ja kooli kiirustavaid lapsi,kes seal jalgsi liiklevad,palju.Hea,et alkohol ei nõudnud mõnda inimelu jalakäija või jalgratturi näol. Seekord saavad… Loe rohkem »

Georg
4 aastat tagasi

Täiesti nõus Sinuga!