1

Lääne Elu paberleht laupäeval, 9. novembril

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Omavalitsus ebaseaduslike töötajate eest ei vastuta

Haapsalu ja Taebla koolimaja ehitusel askeldanud illegaalsed ehitajad heidavad halba varju avaliku sektori hangetele ja tekitavad küsimuse, kas ja kes oleks saanud mustalt töötamise ära hoida.

Aasta isa Ülo Loorens on Läänemaa patrioot

Läänemaa aasta isaks valiti Linnamäel Tammiku talus elav nelja lapse isa ja kümnekordne vanaisa Ülo Loorens. Lääne Elu käis Loorensitel külas teisipäeva pärastlõunal. Pereisa Ülo oli koos pereema Milviga just Haapsalu-reisilt koju jõudnud ja üllatunult aasta isa tiitli saamise uudist veebist lugenud. „Seda need tüdrukud [miniad] naersid, et neil on mulle isadepäevaks üllatus varuks,” ütles Ülo. „Lugesin, et Gerli, kõige vanem minia, oli esitanud.”

Muusikakooli vilistlased raputavad üheks kontserdiks rooste maha

Haapsalu muusikakooli 65. sünnipäevaks tuleb kokku vilistlaste orkester, kus puhuvad pilli soojaks need, kes enam ammu mänginud pole. Kuidas see neil välja tuleb?

 

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
K.S
K.S
Linnavalitsus loomulikult pole süüdi, kui tema palgatud peatöövõtja kasutab illegaalset tööjõudu….Aga meenutaks pisut ajalugu, kus peedistati omasid, Promenaadi ja Spordihalli ehitust…Said ju seal vast pükse kohalikud, Haapsalu ettevõtted, nii transpordi, kütuse kui kraanafirmad jt. … Ka seal tuli vastus Linnavalitsusest, et meie olema kõik kohustused Peatöövõtja ees täitnud ja kuidas Teie oma rahad kätte saate see pole meie asi…Tõsi, juriidiliselt oligi kõik korrektne(aga oleks ju piisanud pisikesest surveavaldusest) aga kui ikka linnavalitsus on pätid ja kaabakad peatöövõtjaks valinud, siis mida arvata Linnavalitsusest? Kala pidavat ikka peast mädanema(siin võiks kala asendada sõnaga pea)… Igatahes minu firmal on staazi vast 20 aastat,… Loe rohkem »
wpDiscuz