Kolm Läänemaa kooli sai haridusfestivalil auhinna

Lihula gümnaasium. Foto: Urmas Lauri
Lihula gümnaasium. Foto: Urmas Lauri

Läinud neljapäeval kogunes enam kui 400 õpetajat, koolijuhti ja noort Paidesse programmi Ettevõtlik Kool haridusfestivalile. Lihula gümnaasium, Oru kool ja Läänemaa ühisgümnaasium said festivalil oma projektide eest auhinna.

Kategoorias „Heategu kogukonnale” tuli esimesele kohale Oru kool projektiga „Linnaga Linnamäel”, kus õpilased tegid lühifilmi „Reis ümber Linnamäe”. Filmis tutvustasid õpilased ettevõtlikke inimesi ja nende tegemisi. Kümneminutilist filmi näitasid õpilased pärast selle valmissaamist koos külalise Ivo Linnaga, kes tegi ka filmi põhjal viktoriini.

Kategoorias „Parim koostöö partneriga” sai esikoha Lihula gümnaasiumi projekt „Heategevuslik viimase koolikella ball”, millega noored kogusid raha Türi tehisjärves vigastada saanud 16aastasele Rasmusele.

Läänemaa ühisgümnaasium saavutas kolmanda koha kategoorias „Põnevaim tund”. Auhinna sai ühisgümnaasium projektiga „Praktilise turunduse koostööprojekt” koos Põlva gümnaasiumiga. Projekti käigus valmis kokku kümne Põlva ja Haapsalu kaupluse turuanalüüs. Võrreldi poodide valmistoidu, pagari- ja kondiitritoodete sortimenti, hinnakampaaniaid, reklaami, väljapanekuid ja müügivõtteid.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments