Kolm Läänemaa kooli said haridusfestivalil auhinna

Oru kooli projekt “Linnaga Linnamäel” sai haridusfestivalil auhinna. Urmas LAuri

Neljapäeval kogunesid enam kui 400 õpetajat, koolijuhti ja noort haridusprogrammi Ettevõtlik Kool haridusfestivalile. Lihula gümnaasium, Oru kool ja Läänemaa ühisgümnaasium said kooli projektide eest festivalil auhinna.

Kategoorias „Heategu kogukonnale“ tuli esimesele kohale Oru kool projektiga „Linnaga Linnamäel“, kus õpilased tegid lühifilmi „Reis ümber Linnamäe“. Filmis tutvustasid õpilased ettevõtlike inimesi ja nende tegemisi. 10minutilise filmi näitasid õpilased koos külalise Ivo Linnaga, kes tegi ka filmi põhjal vikrotiini.

Kategoorias „Parim koostöö partneriga“ sai esikoha Lihula gümnaasiumi projekt „Heategevuslik viimase koolikella ball“, millega kogusid noored raha Türi tehisjärves vigastatud 16aastasele Rasmusele.

Läänemaa ühisgümnaasium saavutas kolmanda koha kategoorias „Põnevaim tund”. Auhinnatud sai ühisgümnaasium projektiga „Praktilise turunduse koostööprojekt“, kus koos Põlva gümnaasiumiga. Projekti käigus valmisid kokku kümme Põlva ja Haapsalu kaupluse turuanalüüsi. Võrreldi erinevate toidupoodide valmistoidu, pagari- ja kondiitritoodete sortimenti, hinnakampaaniaid, reklaami, väljapanekuid ja müügivõtteid.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments